Antena Căutare

Medicii i-au dat trei la sută șanse să mai meargă vreodată, dar el a luptat din răsputeri! Povestea unui fotbalist care a pășit spre Altar, la șapte ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat

Dragostea învinge, iar acest lucru au dovedit-o, încă o dată, doi tineri care au trecut prin momente cutremurătoare, dar au reușit să le depășească cu multă dragoste și voință.

Dragostea învinge, iar acest lucru au dovedit-o, încă o dată, doi tineri care au trecut prin momente cutremurătoare, dar au reușit să le depășească cu multă dragoste și voință.

Chris Norton, în vârstă de 26 de ani, a fost la un pas de moarte în urmă cu șapte ani, când după un accident petrecut pe teren, a rămas paralizat. În ciuda faptului că medicii i-au spus că nu va mai merge niciodată, el s-a luptat singur cu infirmitatea. O perioadă, căci apoi a cunoscut-o pe Emily, cea care de curând i-a devenit soție. Ba mai mult, el a reușit să pășească și spre Altar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chris Norton și soția lui au fost protagoniștii unui moment incredibil, ce a făcut furori pe internet. Ajutat de soția lui, în ziua nunți, el a reușit să se ridice din scaunul cu rotile și să meargă în fața Altarului.

”Am plâns gândindu-mă cât sunt de recunoscătoare că l-am întâlnit pe Chris şi vrem ca toată lumea să ştie că nu trebuie să abandonezi niciodată speranţa.”, a mărturisit Emily, în timp ce Chris a completat-o: ”Împreună, suntem mai puternici. Faptul că pot păşi alături de ea tot restul vieţii mele este minunat.”, a spus bărbatul căruia îi dădeau doar doar 3% şanse să mai meargă vreodată.

Au apărut noi imagini cu elicopterul care a aterizat în fața unui club din Mamaia! Oamenii, la un pas de a fi loviți de ... O fetiță de patru ani, de urgență la spital, după ce a mâncat o prăjitură cu marijuana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x