Antena Căutare

Imaginile fericirii! Femeia care l-a ținut pe Schumacher, mereu, în pole position

S-au cunoscut, au aprins flacăra iubirii, iar apoi și-au unit destinele. Și-au jurat iubire veșnică și nici măcar acum nu fac rabat de la asta.

S-au cunoscut, au aprins flacăra iubirii, iar apoi și-au unit destinele. Și-au jurat iubire veșnică și nici măcar acum nu fac rabat de la asta.

Ea se numește Corinna Schumacher, nu a oferit multe interviuri și a stat mereu departe de ochii presei. El, marele Michael Schumacher, este cel mai popular pilot de Formula 1 al tuturor timpurilor.

Ea i-a spus "DA". În 1995, pentru totdeauna

Cea care i-a fost alături lui Michael Schumacher ani de-a rândul este aceeași care, în 1995 i-a spus "DA" în fața altarului. Aceeași care a participat la zeci de curse de Formula 1, cea care a stat cu inima la gât la fiecare pericol care îl pândea pe el. Ea, care nu a spus niciodată nu în fața imprevizibilei pasiuni pe care el a avut-o.

Nunta lor s-a pătrat în câteva fotografii făcute publice. Radiau de fericire. Tineri, frumoși, plini de speranțe. El, cu o carieră care promitea multe. Și care s-a adeverit. Ea, o blondă frumoasă, iubitoare, dedicată. Care s-a pătrat!

Ea i-a dăruit cadourile veșnice: pe Gina și pe Mick

Pilot de Formula 1 cu șapte titluri mondiale, Michael Schumacher a cucerit lumea sportului cu motor. A devenit cel mai popular pilot din toate timpurile și a bătut record după record. În ciuda succesului, Schumi a rămas mereu același familist. Corinna i-a dăruit cele mai frumoase daruri: pe Gina, fiica lui, care are acum 16 ani, și pe Mick, cu doi ani mai mic.

Și copiii cuplului au fost ținuți departe de ochii presei. Adeseori, însă, Schumacher a fost surprins în compania fiului său Mick, la diverse evenimente sportive. Presa din intreaga lume a avut întotdeauna cuvinte de lauda despre viața personală a lui Schumi. Mereu ținută departe de ochii curioșilor.

Alături la altar, alături în viață, alături la cea mai grea încercare

A ajuns la vârsta de 40 de ani, s-a retras din Formula 1. A revenit! A fost din nou susținut de fanii din întreaga lume. A ieșit apoi definitiv de pe circuit, însă a rămas, de departe, genialul din F1. A ajuns la 44 de ani, 11 luni și 29 de zile, iar viața i-a dat prima lovitură cu adevărat grea. Avea să scape nevătămat din toate ciocnirile de pe circuit, acolo unde rula cu peste 300 km/h. Însă, impasul vieții i-a fost dat de un stupid accident la ski, pe o pârtie din Franța. Schumacher s-a lovit grav la cap pe 29 decembrie 2013. A fost transportat la spital și a stat în comă indusă peste 100 de zile. Alături, pe patul dintr-un spital din Grenoble, a stat Corinna. Zi și noapte!

Pe 3 ianuarie, Schumi a împlinit 45 de ani, iar fanii s-au strâns în fața spitalului. Au trecut luni bune, iar veștile și zvonurile despre starea de sănătate au fost multe. Șansele într-o revenire miraculoasă, tot mai mici! Bucuria a venit recent pentru fanii săi, atunci când, oficial, au primit vestea că Schumacher a fost scos din comă și a fost mutat într-o clinică, unde va începe recuperarea.

În tot acest timp, aceeași Corinna l-a vegheat...

Mai tare decât orice film! La 75 de ani, o alpinistă de succes e alergică la... ploaie!... FOTO: Aveau un MOMENT de linişte, dar ceva i-a ŞOCAT! Au crezut că TRĂIESC un VIS URÂT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x