Antena Căutare

Îmbrăcate indecent, două tinere încearcă să se angajeze. Au trimis peste 100 de cereri, iar rezultatele sunt șocante

Conform unui studiu recent, obţinerea job-ului mult dorit poate fi asigurat de un decolteu generos. Noile descoperiri au demonstrat că femeile care includ în CV-ul lor o poză cu ele într-o ţinută revelatoare au cu 19% mai multe şanse să obţină un interviu.

Conform unui studiu recent, obţinerea job-ului mult dorit poate fi asigurat de un decolteu generos. Noile descoperiri au demonstrat că femeile care includ în CV-ul lor o poză cu ele într-o ţinută revelatoare au cu 19% mai multe şanse să obţină un interviu.

Un studiu realizat de Dr. Sevag Kertechian, cercetătoare la Universitatea Sorbonna din Paris, relevă impactul pe care îl are îmbrăcămintea în procesul de recrutare.

Folosind două femei aproape identice, cu acelaşi nivel de experienţă, au trimis CV-uri la 100 de locuri de muncă, îmbrăcate conservator, şi la alte 100 de job-uri purtând haine provocatoare.

Femeile îmbrăcate provocator au primit de 62 de ori mai multe oferte de interviu decât contracandidatele îmbrăcate conservator.

"Indiferent de poziţia pe care candidatele doresc să o obţină, candidatele îmbrăcate sumar au primit mai multe răspunsuri pozitive. Rezultatele au fost şocante, în sens negativ, dar nu neapărat surprinzătoare’’, a declarat Dr Kertechian.

Sursa: descopar.ro, dailymail.co.uk

Zi relaxantă pentru Capricorni, care iau totul în spirit de glumă! Horoscopul zilei de vineri, 1 iulie... IMAGINI de la NUNTA ANULUI: mireasa: 18 ani, mirele: 55 de primăveri și un cont de câteva miliarde în bancă. ”Cenușăreas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x