Antena Căutare

„Îmi place cu adevărat. Viaţa este ceea ce faci.” O bunicuță de 94 de ani lucrează de patru decenii la un fast food şi nu vrea să audă de pensionare!

Să iubeşti ceea ce fac este secretul fericirii profesionale! Restaurantul McDonald's din Indiana (SUA) tocmai a sărbătorit-o pe cea mai longevivă angajată, în vârstă de 94 de ani, Loraine Maurer. Bunicuța, care nu se gândește să se retragă, a lucrat pentru cunoscutul lanţ de restaurante mai mult de patru decenii.

Să iubeşti ceea ce faci este secretul fericirii profesionale! Restaurantul McDonald's din Indiana (SUA) tocmai a sărbătorit-o pe cea mai longevivă angajată, în vârstă de 94 de ani, Loraine Maurer. Bunicuța, care nu se gândește să se retragă, a lucrat pentru cunoscutul lanţ de restaurante mai mult de patru decenii.

Din 1973, Lorainea lucrat la câteva restaurante McDonald's în Evansville, Indiana, devenind astfel o faţă familiară pentru colegi şi clienţi. „După toţi aceşti ani, ea a rămas angajată să servească clienţii cu cele mai minunate zâmbete”, au declarat Chip şi Katie Kenworthy, deţinătorii restaurantului unde bătrâna lucrează în prezent. „Loraine are mulţi clienţi fideli care mereu se uită după ea pentru a le lua comanda când vin aici.”

„Clienţii mei mi-au marcat viaţa”, a spus doamna Maurer pentru People. „Am călătorit cu ei, am mers la meciuri împreună. Îmi sunt prieteni, nu clienţi”

Aceasta mănâncă preparate McDonald's pe fiecare tură şi spune că felul ei favorit este „sandwich-ul cu peste”, adăugând: „Acum lucrez dimineaţa şi nu este ceva ce nu îmi place. În această dimineaţă am servit o brioşă cu afine, două ouă prăjite şi o cană de cafea”

Loraine trebăluiește în două ture pe săptămâna şi a declarat pentru ABC că nu se gândeşte să demisioneze pe moment, însă când va veni iarna crede că o va face. „Îmi va lipsi asta prea mult”, a adăugat.”Nu vreau să devin depresivă şi nu este pentru că nu o să mai am un job... acesta nu este un simplu job”.

„Îmi place cu adevărat. Viaţa este ceea ce faci. Şi asta încerc.”

A făcut artă din boala de care suferă! O tânără bolnavă de vitiligo și-a transformat trupul într-o hartă, după ce oameni... Trei zodii care iau mereu deciziile greşite în iubire. Sfatul astrologilor: nu vă mai grăbiţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x