Antena Căutare

Impresionant: Un caine a strabatut un oras necunoscut doar pentru a-si vedea stapanul internat in spital

Un caine din SUA, afectat profund de spitalizarea stapanului lui, a mers peste 3 kilometri prin New York, doar pentru a fi alaturi de acesta. El este Zander, iar gestul sau a impresionat o tara intreaga.

Zander, un husky in varsta de sapte ani, a strabatut New York-ul, mergand pe o sosea aglomerata si pe strazile populate ale orasului, doar pentru a fi alaturi de stapanul lui, care a fost internat la spitalul Good Samaritan Medical Center, din cauza unei conditii dermatologice. Impresionant este faptul ca Zander nu a mai fost niciodata prin New York si nici la acea clinica.

Dupa ce stapanul lui a fost internat, Zander nu a facut altceva decat sa stea in scaunul preferat al acestuia si sa... planga. "A fost deprimat cateva zile dupa ce am fost internat. Sotia mi-a spus ca tot timpul a fost foarte trist si avea ochii inlacrimati", a spus Dolan, stapanul cainelui, citat de Huffington Post. Zander a ramas loial stapanului sau cand acesta l-a salvat, in urma cu cinci ani, de la moarte.

Cainele a venit la spital si a intrat pe usa din spate, reusind sa gaseasca chiar si salonul in care barbatul a fost internat. Stapanul si sotia lui s-au intrebat cum a fost capabil cainele sa ajunga la spital, desi el nu a mai fost niciodata in acea zona.

Specialistii spun ca gestul extraordinar al cainelui poate fi explicat prin faptul ca rasa lui Zander are peste 300 de milioane de glande ale mirosului, dar ca este vorba de ceva mai mult decat biologie. "Se pare ca unii caini reusesc sa creeze o relatie foarte apropiata cu stapanii, care le dezvolta un al saselea simt", a explicat veterinarul John Charos, citat de Huffington Post.

Foto: digitaljournal.com

Politistii romani, vedetele unui documentar produs de Discovery Channel... Poate suna ca un lucru fara sens, insa... tu stii cat de mult cantareste o umbra? ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x