Antena Căutare

IMPRESIONANT! Un grup de delfini ajuta un pui de foca sa inoate

Un moment incredibil a fost surprins de o echipa de canadieni in apele Atlanticului. Un pui de foca extenuat este ajutat de delfini sa inoate.

Puiul de foca se chinuia sa inoate impotriva curentului puternic, care il tragea spre mal, unde ar fi putut sa cada prada rechinilor. Singuratic si extenuat, puiul nu izbuteste si pluteste in deriva, arata Daily Mail.

Dar chiar cand ai fi crezut ca foca va pierde lupta in fata valurilor, cativa delfini apar din larg. Mamiferele marine se apropie de pui si par ca ii ofera o incurajare. Inotand in jurul lui, delfinii ghideaza foca catre curentii care sa o ajute sa ajunga in apele adanci, unde ar fi fost in siguranta. Puiul pare ca isi recapata puterile si continua sa inoate.

Momentul impresionant a fost surprins de o echipa de canadieni care filma un documentar intitulat "Return to Shark Island/ Intoarcere pe Insula Rechinului", care va fi difuzat pe un post de televiziune din Canada.

Sursa: Daily Mail

VIDEO EMOTIONANT! Un pui de panda ii face masaj mamei-urs. Apoi aluneca de pe ea ca pe tobogan... Celebra AGATHA CHRISTIE, prima britanica ce a facut surfing!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x