Antena Căutare

În curând, va împlini 103 ani și are o singură dorință: să își sărbătorească ziua de naștere pe scenă... prin dans! Ea va fi personajul principal din spectacol

O dansatoare de origine australiană pregătește un show de dans cu ocazia aniversării zilei sale de naștere cu numărul 103.

O dansatoare de origine australiană pregătește un show de dans cu ocazia aniversării zilei sale de naștere cu numărul 103.

Eileen Kramer este dansatoare profesionistă, coregrafă și designer vestimentar. În curând, va împlini 103 ani și vrea să sărbătorească cum nimeni nu o face: va dansa alături de alți 10 dansatori într-un spectacol care va avea premiera în luna noiembrie.

Dansează de 75 de ani și nu are de gând să se oprească aici

Cel mai probabil, Eileen este cea mai longevivă dansatoare și coregrafă din Australia.

Întotdeauna a iubit să călătorească și după ce a locuit în India, Pakistan, Africa și Europa, s-a stabilit în America. În ani `80, a făcut parte din Asociația Artele Spectacolului Trilium. La vârsta de 99 de ani a decis să se întoarcă în Australia.

Iată mai jos o parte din activitatea care o menține energică la această vârstă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Centenara spune că nu are emoții atunci când urcă pe scenă, căci dansul este a doua natură pentru ea. Ea iubește atât de mult să danseze pentru că lasă o amprentă asupra oamenilor și este fericită, în același timp.

I-aș sfătui pe toți să practice dansul, să citească mult să citească despre istoria noastră, toate acestea ne ajută în actul creației”, spune Eileen.

Sursa: Daily mail

A mers la şcoală cu burtica de gravidă iar colegii de liceu au râs de ea. Lecţia dură dată de adolescentă când le-a arăt... 5 dezastre posibile în viitor, care ar eradica umanitatea de pe Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x