Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

În drum spre altar, o mireasă a început să urle fără oprire. A ajuns de urgență la spital, unde medicii au făcut o descoperire șocantă

În loc să ajungă în fața altarului, o mireasă a fost dusă, de urgență, la spital. Deodată, cu doar câteva minute înainte de nuntă, femeia a început să urle de durere. Medicii au fost absolut șocați când au văzut ce era sub pielea miresei.

mireasa, larva

În loc să ajungă în fața altarului, o mireasă a fost dusă, de urgență, la spital. Deodată, cu doar câteva minute înainte de nuntă, femeia a început să urle de durere. Medicii au fost absolut șocați când au văzut ce era sub pielea miresei.

O tânără din Statele Unite se pregătea pentru cel mai frumos moment din viața ei - nunta. Doar că, la scurt timp dup ce și-a pus rochia de mireasă, comportamentul ei s-a schimbat radical.

Mama miresei a fost prima care și-a dat seama că ceva era în neregulă. Tânăra avea halucinații și amețeli puternice. Cu toate că starea tinerei devenea din ce în ce mai ciudată, totul a fost pus pe seama emoțiilor dinaintea nunții.

Însă, în momentul în care mireasa a început șă țipe necontrolat, a fost dusă de urgență la spital, familia crezând că era în toiul unuei căderi nervoase.

Medicul psihiatru care a preluat pacienta a început consultul. Pe măsură ce o observa, varianta unei afecțiuni psihiatrice părea din ce în ce mai puțin plauzibilă. Cu toate astea, comprotamentul miresei era îngrijorător.

La un moment dat, doctorul a rugat-o pe Kelly să-şi dea părul la o parte, pentru a-i vedea ceafa. „Exact ce credeam!", a spus doctorul.

Spre uimirea și groaza tuturor, medicul a luat o pensetă și a scos de sub pielea tinerei o larvă de tăun, ce avea aproape 1 centimetru. Parazitul îi intrase sub piele printr-o zgârietură, în timpul excursiei făcute cu ocazia petrecerii burlăcițelor.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro