Antena Căutare

În Filipine, Valentine’s Day se sărbătorește cu trandafiri de hârtie!

Doi antreprenori din Manila, Filipine, au fabricat trandafiri din hârtie, folosind tehnica origami pentru a-i bucura pe îndrăgostiții care se gândesc și la costurile zilei de Valentine’s Day. Pe lângă buchete de trandafiri, filipinezii au scos la vânzare și buchete de floarea soarelui sau crini,la un preț mult mai mic decât cel al florilor reale.

Doi antreprenori din Manila, Filipine, au fabricat trandafiri din hârtie, folosind tehnica origami pentru a-i bucura pe îndrăgostiții care se gândesc și la costurile zilei de Valentine’s Day. Pe lângă buchete de trandafiri foarte atrăgătoare, filipinezii au scos la vânzare și buchete de floarea soarelui sau crini, realizate tot din hârtie, la un preț mult mai mic decât cel al florilor reale.

Cei care au căutat o nouă modalitate de a impresiona persoana specială din viața lor au luat florile de hârtie ca pe un simbol pentru iubirea eternă, bucurându-se totodată de costurile reduse ale acestora.

Un cumpărător a apreciat că florile sunt poarte bine făcute și e tare greu să realizezi așa ceva manual, așa că prețul de aproximativ, așa că prețul de aproximativ 450 pesos (echivalent cu 8.64 dolari) este mai mult decât echitabil. Mai ales că prețul unui buchet de trandafiri adevărați este de 800 de pesos, crescând pe măsură ce ne apropiem de această seară.

Ann Rodrigues și partenerul său, Alex Castro au fost bombardați cu comenzi încă de când și-au transformat micul hobby într-o afacere pe Facebook, hotărând să se oprească în a mai lua comenzi pentru buchete de flori din origami, pentru că au început să nu mai facă față cererii mari.

Realizarea unui astfel de buchet durează aproximativ 3 ore, dar farmecul lui este că florile nu se ofilesc niciodată, așa că atunci când îl oferi cuiva, îl poate păstra pentru totdeauna, a spus Castro.

„L-am salvat cu pupicul meu!” O boală transmisă printr-un sărut de la surioara lui i-a salvat viața acestui bebeluș!... Bebelușul născut în balon. Imagini senzaționale de la cea mai rară naștere! „Oamenii spun că bebelușul meu semăna cu un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x