Antena Căutare

În pragul iernii, câinii strâzii au fost lăsați să se adăpostească într-o stație de autobuz. Autoritățile au amenajat câteva culcușuri

Autorităţile locale dintr-un oraş brazilian au amenajat mai multe locuri speciale, într-o staţie de autobuz, unde căţeii străzii se pot adăposti de frig.

Autorităţile locale dintr-un oraş brazilian au amenajat mai multe locuri speciale, într-o staţie de autobuz, unde căţeii străzii se pot adăposti de frig.

Staţia, care era în mod normal încuiată, s-a deschis special pentru animalele. Acolo, oamenii au pregătit câteva culcuşuri din cauciucuri, în care au fost puse cârpe şi pleduri călduroase.

“Felicitări conducerii acestui terminal. Celelalte companii de transport din oraşul nostru ar trebui să urmeze exemplul şi să ofere ajutor sufletelor nevinovate în pragul iernii”, a scris o politiciana pe contul ei de socializare.

Nu te-ai fi gândit niciodată la asta! Toți îl avem, dar nimeni nu știe la ce folosește, de fapt, moțul de la căciulă... HOROSCOP 2018. CEI MAI INVIDIAȚI NATIVI. Zodiile care au tot norocul din lume, în anul care vine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x