Căutare Live

Sunt cei mai ghininiști bărbați din lume! În Samoa, uitarea zilei de naştere a soţiei este considerată o infracţiune!

Am memoria numelor, am memoria figurilor, dar când vine vorba despre date dezastru! Norocul meu e că s-au inventat telefoanele inteligente, unde am grijă să trec datele de naştere ale celor mai importante persoane din viaţa mea.

Nu e gafă mai mare decât cea comisă de soţul care uită de ziua de naştere a soţiei. În varianta cea mai dură, domnul va avea parte de un scandal cum altul nu-i. În varianta mai relaxată, va mânca sandwich-uri o lungă perioadă. Echivalentă cu cea în care îşi va călca singur cămăşile. Însă niciuna dintre pedepse nu e atât de dură precum cea impusă de autorităţile din Samoa, pentru o asemenea greşeală.

Samoa

Indiferent cât de bine le funcţionează relaţia, femeile sunt gata să dezlănţuie Iadul pe Pământ dacă partenerul uită de ziua lor de naştere. Autorităţile din Samoa ştiu acest lucru. Motiv pentru care au emis un act normativ care să-i protejeze pe bărbaţi. Mai precis, orice domn uită să-i spună "La mulţi ani!" soţiei, stă 15 zile după gratii.

Şi indiferent cât de bizar ar părea, legea chiar îi protejează. Păi cine şi-ar dori să facă închisoare pentru aşa ceva? Aşa că bărbaţii din Samoa sunt mai atenţi la ziua de naştere a soţiei mai presus decât orice altceva. Psihologii români sunt de părere că o astfel de lege nu-şi are sensul în ţara noastră.

Samoa

Acum să nu vă imaginaţi că există o autoritate samoană care pândeşte fiecare bărbat, ca să vadă dacă îi spune "La mulţi ani" iubitei. Nicidecum! Domnii care uită să facă urările sunt reclamaţi de soţii. Şi în mod sigur, nu sunt la prima abatere, altfel ce femeie şi-ar dori să rămână cu toate pe cap mai bine de două săptămâni?!

Însă, în ciuda diferenţelor sociale şi culturale, româncelor nu le-ar displăcea ideea. Spre disperarea bărbaţilor.

Dar, chiar şi în condiţiile în care nu există o astfel de lege în România, nu este în regulă să uităm ziua de naştere a partenerului. Pentru că astfel transmitem un adânc sentiment de nepăsare. Iar o relaţie nu poate rezista în astfel de condiţii. Mai ales în cazul în care partenerul este genul de om care adoră să primească urări de "La mulţi ani".

FOTO CREDIT 1 2

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole
Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri