Antena Căutare

În tinerețe, o educatoare se fotografia alături de clasa ei. După 30 de ani, a privit imaginea și i-au dat lacrimile: "Nu îmi venea să cred"

Lorly Schik a devenit profesoară în anul 1940. Mulți copii i-au trecut prin mână, de-a lungul anilor, înainte de a se pensiona, în 1989. Domna Schik a fost o educatoare minunată, cu o memorie incredibilă.

Lorly Schik a devenit profesoară în anul 1940. Mulți copii i-au trecut prin mână, de-a lungul anilor, înainte de a se pensiona, în 1989. Domna Schik a fost o educatoare minunată, cu o memorie incredibilă.

Deși anii au trecut fără milă, aceasta încă își amintește cu drag de copiii pe care i-a ajutat să pornească în viată.

În luna mai, profesoara le-a trimis o scrisoare părinților unuia dintre foștii săi elevi, pe nume Cory. Bărbatul lucra că prezentator de știri la o televiziune.

Deși i se părea cunoscut, nu știa exact unde îl mai văzuse, până a decis să se uite la fotografia de grup, pe care o făcuse cu una dintre clasele la care predase, în tinerețe. Imediat, l-a recunoscut și a luat legătură cu familia să, pentru a putea da de băiat.

Cand l-am văzut prima data, nu mi-a venit să cred” a spusLorly Schik.

Astfel, doamnă Schik și Cory au decis să se întâlnească, după 30 de ani. Au împărtășit povești despre copilăria fostului elev și anii petrecuți în școală. De asemenea, s-au uitat cu mare drag la fotografiile realizate împreună, în clasa de curs.

A fost o reîntâlnire care a trezit multe amintiri în sufletul profesoarei și al elevului sale. Probabil, și voi vă amintiți cu emoție de anii copilăriei și de aeducatoarea care v-a ghidat pașii spre viața de adult.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FOTO HOT: Miss Anglia 2016 face ravagii, mai ceva ca BREXIT. Cele mai FIERBINȚI participante dau pe spate Uniunea Europe... AUDIO Primul apel la 112, dat la câteva minute după accidentul lui Dan Condrea, a fost făcut public: "S-a făcut pra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x