Înainte și după. Cum arată, de fapt, sosia horror a Angelinei Jolie: „Nu văd nimic rău în a-ți face operații estetice” - Galerie foto

 

În 2017, oamenii erau oripilați de transformarea unei tinere care își dorea să arate ca idolul ei, Angelina Jolie. Acum, Sahar Tabar este pregătită să arate lumii cum arată ea, de fapt, fără machiaj și Photoshop.

Sahar Tabar a devenit cunoscută în întrega lume, după ce a început să posteze pe Instagram fotografii cu „transformarea” ei în Angelina Jolie. Doar că rezultatul era departe de frumusețea actriței. Tabar ajunsese să arate ca un personaj de desen animat: „Mireasa Cadavru”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahar tabar😈 (@sahartabar.orginall) on

Se pare că acele imagini erau parte dintr-o farsă pusă la cale de tânără, un truc folosit pentru a-și crește numărul de urmăritori pe rețelele de socializare. Efectul macabru a fost realizat cu ajutorul machiajului, protezelor de silicon și al unui program de editare foto.

Într-un interviu acordat Sputnik, Sahar Tabar a recunoscut că nu a vrut niciodată să o imite pe Angelina Jolie, dar că nu a deranjat-o deloc când oamenii au început să îi spună că seamănă cu ea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahar tabar😈 (@sahartabar.orginall) on

„Nu am vrut să semăn cu Angelina Jolie, la fel cum nu am vrut nicio clipă să ajung să arăt ca „Mireasa Cadavru”. Mi se pare caraghioasă situația, scopul meu nu este să arăt ca altcineva.

Am început să postez fotografii cu mine. De fiecare dată, mă jucam cu câte un efect, îmi schimbam fața. Era felul în care îmi exprimam trăirile, o formă de artă. Fanii mei au știut mereu că nu arăt așa”, a explicat Tabar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by سحرتبر...!👾✌🏻 (@sahar_taabar) on

În mod ironic, „Mireasa Cadavru” este o femeie normală care, da, și-a făcut câteva operații estetice minore. 

„Mi-am modificat nasul, mi-am mărit buzele și am făcut o liposucție. Nu mi se pare un lucru rău să îți faci operații estetice, milioane de oameni din întreaga lume fac asta”, a adăugat ea. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI