Antena Căutare

Înainte și după! Fotografii motivaționale cu persoane care au slăbit fenomenal. GALERIE FOTO

Oameni care au vrut să-și descopere adevăratul potențial și să obțănă cea mai bună versiune de-a lor. Care au topit zeci de kilograme si au devenit de nerecunoscut. Puterea de voință se demonstrează cu adevărat atunci când vine vorba despre dietă. Dacă încă nu ai ajuns să spui nu alimentelor dăunătoare, ca să dai jos kilogramele în plus, imaginile de mai jos te vor ajuta să iei o decizie. Ei au reușit și tu poți face asta!

Oameni care au vrut să-și descopere adevăratul potențial și să obțănă cea mai bună versiune de-a lor. Care au topit zeci de kilograme si au devenit de nerecunoscut. Puterea de voință se demonstrează cu adevărat atunci când vine vorba despre dietă. Dacă încă nu ai ajuns să spui nu alimentelor dăunătoare, ca să dai jos kilogramele în plus, imaginile de mai jos te vor ajuta să iei o decizie. Ei au reușit și tu poți face asta!

Pentru unii e nevoie de ani de zile care să se schimbe, alții reușesc să-și împlinească visul în câteva luni. Unii renunță la jumătatea drumului, alții recurg la operații de micșorare de stomac, cert e că fiecare își urmează ambițiile și ajung într-un final să se simtă bine în propriul corp.

Pentru a slăbi e nevoie de un regim alimentar corect și sportul frecvent. Din momentul în care ai decis să urmezi acești doi factori, ar trebui să fii conștient(ă) că vei avea un alt stil de viață.

Fotografiile acestea te vor motiva cu siguranță!

Anunțul înfiorător al unui specialist: „Au mai rămas șapte luni până la Sfârșitul Lumii”... La 16 ani, o elevă cântărea 190 de kilograme. Colegii nu au mai recunoscut-o la Balul de Absolvire! Topise toate kilogra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x