Antena Căutare

Încă o blondă din showbiz-ul românesc, însărcinată? "Doctorul a zis că sunt gemeni"

Încă o blondă din showbiz-ul românesc, însărcinată? A venit la TV cu ecografia şi a şocat, spunând că există posbilitatea să fie gemeni.

Încă o vedetă din showbiz-ul românesc, însărcinată? Fosta prezentatoare venit la TV cu ecografia şi a menţionat că e posibil să fie o sarcină gemelară.

Roxana Ciuhulescu a venit în cadrul emisiunii "Star Matinal" cu ecografia în mână, dar susţine că nu e gravidă. "Îmi doresc din suflet să rămân însărcinată. Doctorul mi-a spus după ce a văzut ecografia că e posibil să am gemeni. Nu sunt însărcinată! Fetiţa mea îşi doreşte foarte mult să aibă un frăţior. Am în familie persoane care au făcut gemeni", a declarat Roxana Ciuhulescu.

Vedeta nu a clarificat situaţia, iar lucrurile rămân în incertitudine, dat fiind faptul că a venit cu ecografia, dar a spus clar că nu este însărcinată.

Roxana Ciuhulescu este o fostă prezentatoare tv în România pe profilul auto. Vedeta TV are 36 de ani şi 1,92 metri înălţime, scrie Spy News.

Părintele Arsenie Boca: "Pentru menținerea sănătății, femeia are nevoie de combustibil masculin, care se poate obți... Tu ştii cum se mănâncă, de fapt, un hamburger? Sau cum se leagă corect şireturile? Iată 15 lucruri pe care le-ai făcut g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x