Antena Căutare

Încă o blondă din showbiz-ul românesc, însărcinată? "Doctorul a zis că sunt gemeni"

Încă o blondă din showbiz-ul românesc, însărcinată? A venit la TV cu ecografia şi a şocat, spunând că există posbilitatea să fie gemeni.

Încă o vedetă din showbiz-ul românesc, însărcinată? Fosta prezentatoare venit la TV cu ecografia şi a menţionat că e posibil să fie o sarcină gemelară.

Roxana Ciuhulescu a venit în cadrul emisiunii "Star Matinal" cu ecografia în mână, dar susţine că nu e gravidă. "Îmi doresc din suflet să rămân însărcinată. Doctorul mi-a spus după ce a văzut ecografia că e posibil să am gemeni. Nu sunt însărcinată! Fetiţa mea îşi doreşte foarte mult să aibă un frăţior. Am în familie persoane care au făcut gemeni", a declarat Roxana Ciuhulescu.

Vedeta nu a clarificat situaţia, iar lucrurile rămân în incertitudine, dat fiind faptul că a venit cu ecografia, dar a spus clar că nu este însărcinată.

Roxana Ciuhulescu este o fostă prezentatoare tv în România pe profilul auto. Vedeta TV are 36 de ani şi 1,92 metri înălţime, scrie Spy News.

Părintele Arsenie Boca: "Pentru menținerea sănătății, femeia are nevoie de combustibil masculin, care se poate obți... Tu ştii cum se mănâncă, de fapt, un hamburger? Sau cum se leagă corect şireturile? Iată 15 lucruri pe care le-ai făcut g...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x