Antena Căutare

Încă o profeție a clarvăzătoarei de la „Colectiv” S-A ÎMPLINIT. „Va veni pe neașteptate. Mă rog la Dumnezeu să nu fie victime”

Înscrisurile Mariei Ghiorghiu de pe blogul său sunt cât se poate de clare. La fel și data. La nici două luni de la previziunea scrisă pe 7 ianuarie 2017, totul s-a îndeplinit fără greșeală

Înscrisurile Mariei Ghiorghiu de pe blogul său sunt cât se poate de clare. La fel și data. La nici două luni de la previziunea scrisă pe 7 ianuarie 2017, totul s-a îndeplinit fără greșeală.

Ghiorghiu a spus că, în curând, un vulcan va erupe, însă românca nu a precizat dacă vor exista victime.

„Dragii mei,

In aceasta dimineata, la SFANTA BISERICA fiind, in timp ce dadeam raspunsurile alaturi de DASCAL, desi priveam spre Sfantul Altar, am vazut inspre Est un vulcan ce arata ca un trunchi de copac. Explodeaza pur si simplu.

Acest VULCAN arunca foc de cativa metri de prin toate partile, foc si jar incins, mai putin fum, rosu intens, ce era aruncat la cativa metri inaltime dar si lateral.

Dragii mei, vom auzi de un vulcan care va erupe brusc si total neasteptat. Unde anume si cand eu nu stiu a va spune! Dar cu siguranta vom afla impreuna. Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa nu fie si victime. Cu dragoste, Maria”, a scris clarvazatoarea pe blogul ei.

În urmă cu două zile, vulcanul Etna din sudul Italiei a intrat într-o nouă fază de erupţie care a generat apariţia unor râuri de lavă, explozii, dar şi a unei mici scurgeri de lavă.

Oamenii pot respira sub apă! Plăcerea înotului tocmai a devenit mai mare!... Emoționant! Cum a fost găsită o pisică pierdută după șase luni, la o mie de kilometri distanță de casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x