Antena Căutare

Incalzirea globala devasteaza Romania: in mai putin de un secol, nu vom mai avea nici iarna, nici ursi!

Iarna ne-ngroapa in nameti. Iar vara, ne usuca de tot, cu temperaturi desertice. S-a schimbat clima. Si inca se mai schimba. Specialistii stiu de ce. In mai putin de un secol, nu mai avem nici iarna, nici ursi.

Peste 90 de ani, pana si Mos Craciun va veni la noi in pantaloni scurti si tricou. Conform ultimelor cercetari realizate de specialistii de la NASA, caldura excesiva va lovi fara mila Europa si va transforma Romania intr-o tara cu doua anotimpuri: vara si... foarte vara.

"Am trece la clima care este specifica zonelor ecuatoriale. Arida, cu temperaturi mari si umiditate scazuta. Usrul brun va avea de suferit, la fel si lupul", a estimat specialistul Aurora Stanescu.

Cam intr-o suta de ani, parcul Herastrau, de exemplu, se va schimba total. Adica verdeata va fi inlocuita cu palmieri sau cocotieri, iar iarba parjolita de pe jos se va transforma in cel mai fin nisip.

Specialistii de la NASA au o singura explicatie: INCALZIREA GLOBALA! Insa sunt si savanti care contrazic aceste teorii, ei spunand ca, din contra, ne asteapta o mini era glaciara.

Foto: zmescience.com

Premiu record la loteria Euromilioanelor: 190 de milioane de euro!... Povestea nemuritoare din "Love Story", AZI, cu Gazeta Sporturilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x