Antena Căutare

Incendiu puternic în Galați. ”Ne-au bătut polițiștii la ușă și ne-au spus că trebuie să ieșim afară.” VIDEO

Un restaurantul din cartierul Țiglina 1, Galați a ars în totalitate seara trecută. Cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară au fost trimise de urgență la fața locului. Pompierii au evacuat locatarii unui bloc lipit de restaurantul cu pricina.

Un restaurantul din cartierul Țiglina 1, Galați a ars în totalitate seara trecută. Cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară au fost trimise de urgență la fața locului. Pompierii au evacuat locatarii unui bloc lipit de restaurantul cu pricina.

La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță Galați, dar și un echipaj de la descarcerare pentru a putea menține situația sub control.

”Noroc că m-am trezit să mă duc la baie. Am simțit miros de fum. Apoi, au venit polițiștii și ne-au evacuat. Zona este foarte aglomerată din cauza construcțiilor. S-a construit după cum a vrut fiecare”, a spus un locatar al blocului de garsoniere.

Pagubele sunt uriașe, toate bunurile au fost distruse de flăcări. Restaurantul nu avea asigurare de incendiu, proprietarul va suporta paguba în totalitate.

”Era închis restaurantul. Angajații erau plecați, eu eram ultimul în clădire. A luat foc de sus, de la etaj. Nu știu de la ce, de la vreun frigider, habar nu am” , a declarat proprietarul restaurantului.

Pentru a putea stinge focul traficul pe sensul de mers spre Centru a fost oprit.

”Ne-au bătut polițiștii la ușă și ne-au spus că trebuie să ieșim afară. Era fum. De la restaurant ni se trage” , a declarat o locatară a blocului lipit de restaurant.

Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările, fiind foarte atenți ca acestea să nu se extindă și la alte clădiri învecinate.

Restaurantul cuprins de flăcări se află lipit de un bloc cu 120 de garsoniere. 38 de persoane au fost evacuate. O tânără în vârstă de 19 ani a fost transportată la spital cu o intoxicație cu fum. O altă persoană, imobilizată la pat, în vârstă de 91 de ani, a fost scoasă din casă de pompieri și predată echipajului medical, fiind apoi transportată la spital”, a declarat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Sursa incendiul este necunoscută, se zvonește că a pornit de la un congelator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a lăudat că inelul ei costă cât o casă, dar i-a scăpat un detaliu crucial! Oamenii au taxat-o imediat: „Cred că ai o r... Erau la un pas de moarte. Cu ultima suflare, o tânără mamă a reușit să-și salveze fiica: „Iubitule, suntem în mașină, în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x