Căutare Live

Incendiu puternic în Galați. ”Ne-au bătut polițiștii la ușă și ne-au spus că trebuie să ieșim afară.” VIDEO

Un restaurantul din cartierul Țiglina 1, Galați a ars în totalitate seara trecută. Cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară au fost trimise de urgență la fața locului. Pompierii au evacuat locatarii unui bloc lipit de restaurantul cu pricina.

Un restaurantul din cartierul Țiglina 1, Galați a ars în totalitate seara trecută. Cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară au fost trimise de urgență la fața locului. Pompierii au evacuat locatarii unui bloc lipit de restaurantul cu pricina.

La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță Galați, dar și un echipaj de la descarcerare pentru a putea menține situația sub control.

”Noroc că m-am trezit să mă duc la baie. Am simțit miros de fum. Apoi, au venit polițiștii și ne-au evacuat. Zona este foarte aglomerată din cauza construcțiilor. S-a construit după cum a vrut fiecare”, a spus un locatar al blocului de garsoniere.

Pagubele sunt uriașe, toate bunurile au fost distruse de flăcări. Restaurantul nu avea asigurare de incendiu, proprietarul va suporta paguba în totalitate.

”Era închis restaurantul. Angajații erau plecați, eu eram ultimul în clădire. A luat foc de sus, de la etaj. Nu știu de la ce, de la vreun frigider, habar nu am” , a declarat proprietarul restaurantului.

Pentru a putea stinge focul traficul pe sensul de mers spre Centru a fost oprit.

”Ne-au bătut polițiștii la ușă și ne-au spus că trebuie să ieșim afară. Era fum. De la restaurant ni se trage” , a declarat o locatară a blocului lipit de restaurant.

Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările, fiind foarte atenți ca acestea să nu se extindă și la alte clădiri învecinate.

Restaurantul cuprins de flăcări se află lipit de un bloc cu 120 de garsoniere. 38 de persoane au fost evacuate. O tânără în vârstă de 19 ani a fost transportată la spital cu o intoxicație cu fum. O altă persoană, imobilizată la pat, în vârstă de 91 de ani, a fost scoasă din casă de pompieri și predată echipajului medical, fiind apoi transportată la spital”, a declarat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Sursa incendiul este necunoscută, se zvonește că a pornit de la un congelator.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri