Antena Căutare

Incepatori in ale hotiei: Au furat o orga si au daramat mobilierul cu cablurile instrumentului

Doi hoti marunti din Constanta au furat dintr-un local o orga si o mixer de sunet. Dar grabit sa nu fie prins, unul dintre ei a plecat si cu cablurile legate de instrument. Ca niste tentacule au tras totul dupa ele.

Jaful a avut loc in dimineata zilei de 31 ianuarie. Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum cei doi pungasi intra val vartej in local. Cu cagulele pe fata, zboara spre instrumente. Par sa stie exact ce au de facut. Primul pune ochii pe orga, mai apoi si mainile si dispare. In 11 secunde. Misiune incheiata.

Al doilea, dupa ce se strecoara cu greu prin spatele companionului sau, se infige in mixerul de sunet. O data, de doua ori, pana cand reuseste cu greu sa-l scoata din cutie. Prins intr-un cabluri, trage de el si-l taraie peste instrumentele ramase in local. Scos din sarite ca mixerul nu coopereaza il mai smuceste o data. Tot degeaba.

Satul de lupta, fuge cu mixerul in brate si cu cablurile care trag dupa ele scaune , instrumente si, in cel din urma, o masa. Dupa 35 de secunde, reusete sa fuga si el.

De mai bine de o luna, nimeni nu a dat de urma hotilor, asa ca proprietarul a dat un anunt pe Facebook in speranta ca cineva ii va sari in ajutor, motivat si de recompensa de 1.000 de euro pusa pe capul hotilor.

Richard Clayderman, concert inedit pentru broastele testoase de la ZOO... Pamantul va fi lovit de un puternic tsunami solar. Vezi ce consecinte ar putea avea acesta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x