Antena Căutare

Incident șocant, în direct! Prezentatorul emisiunii a comis-o grav! Un detaliu a stârnit un adevărat scandal

Incident șocant, petrecut chiar în timpul unei emisiuni! Prezentatorul nu a mai putut ascunde adevărul și a fost nevoit să recunoască un detaliu ce a stârnit un adevărat scandal în mediul online! Ce s-a întâmplat?

Incident șocant, petrecut chiar în timpul unei emisiuni! Prezentatorul nu a mai putut ascunde adevărul și a fost nevoit să recunoască un detaliu ce a stârnit un adevărat scandal în mediul online! Ce s-a întâmplat?

Incidentul s-a petrecut în timpul unei emisiuni televizate, urmărită de un public larg. Mai exact, un robot umanoid prezentat drept ''Boris'' de televiziunea rusă într-un reportaj despre un forum pentru tineri de ştiinţă şi tehnologie, desfăşurat în oraşul Iaroslav la 200 km nord-est de Moscova, s-a dovedit a fi un bărbat costumat, relatează EFE joi.

"Ştiu multă matematică, dar vreau să învăţ să desenez, să compun muzică", spune ''robotul'' cu voce mecanică, iar apoi este văzut dansând, în timp ce ''reporterul spune: 'Pe robotul Boris l-au învăţat să danseze şi nu se descurcă rău"'.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După difuzarea marţi a reportajului, pe reţelele de socializare au fost postate fotografii în care Boris apare alături de elevi şi se vede clar că ''robotul''

Costumul, care se comercializează sub numele de Robot Aliosha, cântăreşte 10 kilograme, este prevăzut cu un microfon, un dispozitiv care distorsionează vocea, megafon şi set de lumini şi are preţul de 250.000 de ruble, aproape 3.700 de dolari, potrivit fabricantului, Show Roboty.

"Eram convins că prin analogie cu Moş Crăciun toţi vor înţelege perfect că este vorba de un animator costumat", a declarat ziaristul Arseni Kondratiev, autorul reportajului, informează cei de la Agerpres.

Postul de televiziune Vesti a admis "licenţa artistică" folosită de nefericitul ziarist, care a deplâns impactul avut pe reţelele de socializare pe care l-a considerat "absurd".

Rugăciunea lui Arsenie Boca ce a fost interzisă de comuniști! Face adevărate minuni pe loc... Pisică agresivă, scoasă de jandarmi din bloc! Ce s-a întâmplat (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x