Antena Căutare

Incidente OZN care sfideaza orice explicatie

Multe dintre aparitiile OZN s-au dovedit, de-a lungul timpului, simple fenomene naturale, produse de om sau falsuri. Si totusi, exista inca o categorie de fenomene care sfideaza, practic, orice explicatie logica.

Descopera.ro a alcatuit un top al fenomenelor "OZN" care nu au putut fi explicate. Printre evenimentele bizare se numara si binecunoscutele cazuri de la Roswell si Inaltimea 611.

OZN-ul din Vestul Salbatic, 1896

Primul OZN din istorie a fost raportat in 1896 in California, SUA, cand o lumina neidentificata, observata de sute de oameni, se deplasa lent pe cer. Lumina a fost vazuta apoi si la San Franciso, iar in 1897 obiectul in forma unei tigari fusese vazut in toate Statele Unite. Intamplarile nu au putut fi explicate, desi scepticii spun ca a fost vorba de o isterie in masa sau un prototip al unui avion.

Voronezh, Rusia, 1989

Agentiile de presa ruse au relatat ca pe27 septembrie 1989 un OZN a aterizat in parcul central din orasul Voronezh, in jurul orei 18.30. Din nava ciudata ar fi iesit niste extraterestri imbracati in costume argintii si cizme de culoarea bronzului. Intrucat toata lumea a inceput sa tipe de panica, OZN-ul a decolat dupa doar 5 minute.

Roswell, 1947

Evenimentul de la Roswell este considerat cea mai importanta intalnire de gradul III din toate timpurile. Pe iulie 1947, armata americana ar fi recuperat epava unui OZN care s-ar fi prabusit langa Roswell, New Mexico. Peste 100 de persoane spun ca ar fi vazut OZN-ul. Americanii spun ca ar fi gasit si cadavrul unui extraterestru - sau chiar un extraterestru in viata. Acesta a fost inceputul "febrei omuletilor verzi".

Tot articolul, in Jurnalul National

"Mama" FNI a facut o afacere pentru fostele colege de celula... Cea mai scumpa oja din lume a fost lansata la Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x