Antena Căutare

Video! Intervenție pe creier în acorduri de flaut! O pacientă a cântat în timp ce era operată

O femeie a cântat la flaut chiar în timpul unei intervenții chirurgicale pe creier, într-un spital din Houston. Anna Henry, diagnosticată cu o boală asemănătoare Parkinsonului - Essential Tremor - a oferit un adevărat recital.

Aproape 10 milioane de americani suferă de această boală care afectează, de cele mai multe ori, mișcările brațelor. Astfel, cei care suferă de Essential Tremor au dificultăți în a-și controla mâinilor, transformând chiar și obiceiul de a bea apă într-un adevărat coșmar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tratamentul chirurgical la care a fost supusă Anna include stimularea electrică a creierului, pentru a înlătura tremurăturile mâinilor.

,,Pot ține boala sub control, dar am obosit. În plus, mi-e din ce în ce mai greu. Fie admit că nu mai fac față, fie suport intervenția chirurgicală”, a declarat femeia.

Paște 2018! Cum vopsești ouăle folosind ingrediente naturale! Trucuri eficiente, de la bunica, pe care trebuie să le ști... Cum arată o femeie cu un corp perfect în funcție de țară. Supriză mare la România! Vi se pare că se potrivește?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x