Antena Căutare

India: Manohar Aich, fost Mister Univers, a implinit 100 de ani!

Manohar Aich, din India, este un fost culturist care a fost numit Mister Univers in 1952. In ciuda vietii zbuciumate, batranul a implinit 100 de ani si este perfect sanatos.

Manohar Aich s-a nascut in Bengal, iar in tinerete a inceput sa-si lucreze corpul, devenind culturist. In 1942, a intrat in armata coloniala britanica, insa a fost inchis pentru ca nu a respectat regulile interne. In inchisoare s-a antrenat foarte mult, iar cand a fost eliberat a participat la cateva competitii nationale si internationale. Astfel, in 1952, a castigat titlul de Mister Univers, la Londra.

2012/03/19//545642-great-manohar.jpg

De atunci, barbatul de doar 1,5 metri inaltime a devenit celebru in Asia unde toata lumea era fascinata de corpul sau plin de muschi.

Din pacate, nu a reusit vreodata sa aiba o situatie materiala foarte buna si s-a straduit sa isi creasca si sa-si educe copii.

Manohar Aich a marturisit ca nu a fumat si nu a baut alcool vreodata, iar dieta s-a continea lactate, legume, fructe, orez si linte.

Centenarul spune ca secretul longevitatii lui consta in faptul ca s-a bucurat de fiecare lucru si ca nu a lasat grijile sa il acapareze.

Cel mai mare regret al lui Manohar Aich este ca nu a apucat sa-l cunoasca pe Arnold Schwarzenegger, pe care il admira foarte mult.

Sursa: dailymail.co.uk

FOTO: thehindu.com

Marea Britanie: I-au gresit tatuajul INTIM!... Lacomie: cea mai grasa femeie s-a casatorit cu un bucatar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x