Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

A apărut în România primul indicator rutier care a pus șoferii în dificultate! Tu știi ce semnifică?

Un șofer care călătorea pe un drum spre Hunedoara a fost total surprins de un indicator care, de altfel l-a pus în dificultate!

Atenție, se pașarutează vaci! Indicatorul din România care a pus pentru prima dată un șofer în dificultate! Unde se află indicatorul și ce vrea să însemne

Un șofer care călătorea spre stațiunea Râușor pe un drum din județul Hunedoara a fost total surprins de un indicator care, de altfel l-a pus în dificultate!

Bărbatul care conducea regulamentar nu a știut ce să înțeleagă la vederea indicatorului care reprezenta o vacă ridicată de o parașută!

Acesta este primul indicator de acest gen semnalat, așa că bărbatul l-a filmat și l-a postat pe rețelele sociale întrebându-și prietenii ce semnifică indicatorului.
Se pare că în zonă circulă foarte multe animale, iar acesta este un semn de avertizare pentru șoferi să fie atenți la drum, au explicat polițiștii.

Ce nu poate înțelege nimeni este ce rol are acea parașută care pare că ridica vaca de la sol, dar oamenii legii se vor ocupa de stergerea indicatorului sau înlocuirea lui.


Persoanele cu umor au găsit tot fleul de semnificații care mai de care mai amuzante, precum vacă parașutistă sau alte variante similare.

Sursă:digi24

Recomandari