Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

INEDIT. Foști iubiți din liceu s-au căsătorit după o promisiune de mai multe decenii

Foști iubiți din liceu s-au căsătorit după ce și-au promis că vor face acest lucru dacă vor fi singuri atunci când vor ajunge la vârsta de 50 de ani.

Foști iubiți din liceu s-au căsătorit după ce și-au promis că vor face acest lucru dacă vor fi singuri atunci când vor ajunge la vârsta de 50 de ani.

Kimberley Dean și Ron Palmer s-au întâlnit în urmă cu aproape 37 de ani, pe vremea când erau elevi la Școala „Saint Agnes” din Minnesota. Însă, la sfârșitul acelui an școlar, cei doi s-au despărțit, dar au rămas prieteni.

„Am fost împreună în cea mai mare parte a ultimului meu an de liceu, după care am rămas prieteni. Am vrut să am libertatea să experimentez, ca să spun așa, și am fost sincer cu ea. Am decis să merg să mă distrez, dar nu am reușit niciodată să mai dezvolt o relație atât de bună cum a fost cea pe care am avut-o cu ea”, a spus Palmer, în vârstă de 54 de ani.

La câțiva ani după ce și-au încheiat studiile, cei doi s-au căsătorit cu alte persoane. Mariajul lui Palmer a durat 7 ani, iar Kimberly a născut doi copii, înainte de a divorța în 1998. Însă, Kimberley Dean și Ron Palmer au păstrat legătura de-a lungul anilor.

„Ne simțim foarte bine împreună. Suntem un fel de yin și yang”, a spus Dean, în vârstă de 51 de ani.

Palmer a mai spus că a putut întotdeauna să apeleze la ajutorul lui Dean, inclusiv atunci când era implicat în relații cu alte femei, iar ei doi erau doar prieteni.

Cei doi au povestit că nu au trecut niciodată mai mult de șase luni fără să își vorbească, iar atunci când au ajuns la vârsta de 30 de ani, au făcut un pact – să se căsătorească dacă vor mai fi singuri atunci când vor avea amândoi peste 50 de ani.

Palmer a cerut-o în căsătorie pe Kimberley Dean de Revelion, după care cei doi s-au căsătorit pe 1 iunie.

Recomandari