Antena Căutare

Iata care sunt cele mai valoroase autografe din istorie

Un studiu condus de un magazin online, care comercializeaza semnaturile vedetelor din lume, a desemnat cel mai scump autograf din lume. Acesta apartine lui Vladimir Ilici Lenin si costa peste 100.000 de dolari

Al doilea loc in acest clasament este ocupat de luptatorul pentru independenta SUA, al treilea presedinte al Statelor Unite, Thomas Jefferson, a carui semnatura data pe un act de proprietate funciara in Ohio si valoreaza 53.000 de dolari.

Pe ultima treapta a podiumului se regaseste autograful celui care a abolit sclavia de pe continentul nord-american, Abraham Lincoln, care este estimat la aproximativ 25.000 de dolari.

Vladimir Ilici Lenin a fost un revolutionar si teoretician marxist, creator al marxismului epocii imperialismului si al revolutiilor proletare, fondator al Partidului bolsevic, lider al Marii Revolutii Socialiste din Octombrie 1917.

Foto: Wikipedia

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Fecioarele si capricornii, rasfatatii zodiacului!... Karl Lagerfeld, dat in judecata in Franta pentru discriminarea grasutelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x