Antena Căutare

Ține-le aproape! Patru zodii de femei care au doar relații de durată

Aventurile de-o noapte nu sunt pentru toată lumea. Însă și acest aspect este puternic influențat de planul astral al fiecărui om, motiv pentru care doar câteva dintre zodii nu vor avea aventuri de-o noapte.

Aventurile de-o noapte nu sunt pentru toată lumea. Însă și acest aspect este puternic influențat de planul astral al fiecărui om, motiv pentru care doar câteva dintre zodii nu vor avea aventuri de-o noapte.

Vezi dacă te regăsești printre zodiile care nu vor avea aventuri de-o noapte!

Berbec
Ca să poată avea parte de o aventură de-o noapte, femeia Berbec trebuie să fie abordabilă. Ori, toți bărbații o percep drept rece și fără apetit sexual. Motiv pentru care nici un străin nu se va încumeta să o ”agațe” într-un bar. Când văd pentru prima oară o femeie Berbec bărbații nu doar că nu se gândesc la sex cu reprezentanta acestei zodii, dar nici măcar că nu îndrăznesc să o salute și să intre în vorbă cu ea. Singurul care ar putea-o convinge pe femeia Berbec să aibă o aventură de-o noapte este un amic foarte bun. Însă, chiar dacă îi va surâde ideea, această nativă nu va da curs invitația datorită principiile de viață pe care le are, mai ales dacă este într-o relație.

Balanța
Cuvântul care definește Balanța este echilibrul. Balanța nu se aruncă niciodată cu capul înainte și chibzuiește bine totul înainte de a lua o decizie. Așadar, oricât de multe porniri sexuale ar avea față de un străin nu ar concepe să facă una ca asta. S-ar gândi la judecata celor din jur și ajunge să se mustreze pe ea însăși numai imaginându-și că se lasă pradă unei astfel de dorințe.

O noapte de dragoste pentru Balanță trebuie să fie perfectă, plină de dramatism. Balanța se pregătește temeinic pentru iubitul ei, are grijă ca totul să fie perfect și să o avantajeze. Va purta lenjerie sexy, va avea grijă ca lumina să cadă astfel încât să-i pună în evidență formele. Așadar, nu ar putea pregăti toate acestea, atât de minuțios, dacă ar fi vorba de o partidă de sex rapidă, cu un tip cunoscut la o petrecere.

Fecioara
Nu agreează ideea unei partide de sex cu o persoană pe care nu o cunoaște deloc. Pentru Fecioară, sexul trebuie să fie ca la carte, să obțină tot ceea ce-i cere partenerului, iar dacă este vorba de un bărbat pe care nu îl cunoaște, se gândește că acest aspect nu ar putea fi bifat. Consideră că un bărbat care o agață într-un bar, cu gândul să facă sex, este un bărbat nestatornic, de controlat. Iar Fecioara detestă un astfel de om. Îi plac bărbații stabili, care să nu-și dorească să o domine, care să învețe ceea ce-i place și care să-i ofere mereu același lucru: o noapte de dragoste perfectă. În plus, Fecioara ar trebui să aibă totul sub control din punctul de vededere al igienei: nu ar putea face sex cu o persoană despre care nu știe dacă a făcut un duș înainte, s-ar gândi la cât de curat este locul în care s-ar presupune că trebuie să încingă o partidă de amor. Și nimic din toate acestea nu se ridică la așteptările unei Fecioare, așa că tot intimitatea căminului o îmbie cel mai mult către sex.

Capricorn
Femeia Capricorn este statornică în privința sentimentelor ei și este adepta unui singur partener, pe viață. Nu ar putea accepta avansurile unui bărbat pe care nu-l cunoaște, cu atât mai puțin dacă i-ar propune o partidă de sex. Când și-a ales partenerul de viață, femeia Capricorn este convinsă că acela este cel mai bun pentru ea, iar sentimentele ei se îndreaptă exclusiv în direcția lui. Nu ar putea călca strâmb, mai ales că este o persoană foarte corectă.

Sursă: Unica

V-aţi văzut, v-aţi plăcut? Aplicația care vă va arata CE RĂMÂNE DE FĂCUT pentru a fi împreună!... VIDEO: Maaaare e prostia unora! Ce este creierul? Răspunsurile românilor întrec absolut orice imaginaţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x