Antena Căutare

INFRICOSATOR! O batrana de 93 de ani isi pastreaza in casa piciorul amputat!

O batrana de 93 de ani din Alba pastreaza in casa bucata de picior care i-a fost amputata in urma cu 13 ani. Femeia spune ca vrea sa fie ingropata cu tot cu ea. Mai mult, pentru ca nu a mai primit de doi ani indemnizatia de insotitor pentru persoanele cu handicap grav, fiica femeii este sa hotarata sa mearga cu piciorul la primarie.

In urma cu 13 ani, femeia a cazut in curte. Medicii i-au spus atunci ca piciorul drept trebuie amputat, dar batrana nici nu a vrut sa auda. Durerea a fost insa din ce in ce mai puternica, iar piciorul a inceput sa se atrofieze. Cu frica de medici, femeia i-a cerut fiicei sale sa i-l taie.

Socul batranei a fost atat de puternic incat nu s-a putut desparti de piciorul sau. De atunci, bucata amputata sta intr-o lada, in casa, alaturi de celelalte obiecte cu care va fi ingropata.

Femeia este ajutata de atunci doar de fiica ei. Statul nu ii mai plateste de doi ani indemnizatia pentru handicap. De cealalta parte, reprezentantii primariei spun ca banii nu au mai fost alocati de cateva luni si nu din vina lor.

Pana cand situatia va fi rezolvata, familia femeii traieste din ce reuseste sa stranga din gospodarie.

Jocul, mai presus de orice slabiciune: Lovitura unui britanic la Jocurile Paralimpice lasa sala inmarmurita!... Romanii confectioneaza costumele pentru Oktoberfest-ul din Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x