Antena Căutare

Îngerii păzitori există! Acestea sunt zodiile care au venit direct din Rai! Te numeri printre ele?

Chiar dacă pare greu de crezut, horoscopul și-a desemnat câștigătorii atunci când vine vorba despre bunătate. Aceste zodii pot trece drept adevărați îngeri păzitori.

Îngerii păzitori există! Acestea sunt zodiile care au venit direct din Rai! Te numeri printre ele? Galerie
Tu ce zodie ești?

Chiar dacă pare greu de crezut, horoscopul și-a desemnat câștigătorii atunci când vine vorba despre bunătate. Aceste zodii pot trece drept adevărați îngeri păzitori.

Peştii
Încă de când îl vezi prima dată, ştii că nativul din Peşti este un înger care s-a rătăcit pe Pământ. Îi citeşti bunătatea şi compasiunea în priviri, iar zâmbetul său este atât de luminos, încât pare un adevărat miracol. Mai mult, îl poţi zări adesea în compania cerşetorilor, a orfanilor sau a oamenilor bătuţi de soartă, pe care încearcă să îi ajute cum poate: sufletul acestui semn milos este un lăcaş angelic pentru toţi cei care au probleme.

Cele trei zodii care vor avea succes total în 2016! Tu te numeri printre norocoși?

Racii
Semnele de apă sunt o adevărată mană cerească! Cu greu vei găsi o persoană mai sensibilă decât Racul (nici măcar Peştele nu îl egalează din acest punct de vedere). Nativul acestei minunate zodii te va trata cu toată generozitatea din lume şi va face tot posibilul pentru a-ți fi pe plac, de parcă ai fi un membru al familiei sale. Mai mult, dacă eşti prietenă a acestei fiinţei angelice, te vei simţi ca şi cum l-ai fi apucat pe Dumnezeu de picior.

Acestea sunt cele mai bune zodii

Taurii
Ce îi poţi cere îngerului căruia îi adresezi rugăciunea de seară? Să îţi fie loial şi să îţi privească toate abaterile cu o răbdare angelică: tocmai ai invocat potenţialul nativului din zodia Taur. Cu o fire practică şi consecventă, aceste zodii nu te vor lăsa la greu şi vor avea grijă să găseşti tu soluţia cea mai bună la orice problemă ai avea, sugerându-ţi-o cu altruism.

Vărsătorii
Ne place să „ne îmbătăm” cu ideea că îngerii luptă pentru viitorul umanităţii şi că ne reprezintă interesele „acolo sus”. Vărsătorul este semnul care crede cu tărie în şansele de reuşită ale umanităţii şi care şi-ar da şi viaţa pentru semenii săi sau pentru reuşita lor. Poate că nu este cel mai cald şi mai afectuos prieten, dar nici nu trebuie, el este un înger al întregii umanităţi, potrivit rnl.ro.

Altruismul acestui semn zodiacal este extins nu la nivelul întregului grup de prieteni, ci al tuturor locuitorilor planetei. Vărsătorul este creatura angelică pe care o vei regăsi activând ca voluntar în regiunile sărace, năpăstuite sau bântuite de război ale globului.

Balanţă
Menţinerea păcii în lume se numără cu siguranţă printre menirile îngerilor, iar diplomata Balanţă este unul dintre puţinele semne zodiacale care pot să o asigure. Când o vezi atât de frumoasă, aranjată până în vârful unghiilor, nici nu te mai îndoieşti că e o creatură angelică.

Cum deosebeşti un ceas original de unul fake! Nu te lăsa păcălit şi ademenit atât de uşor!... Schimbări climatice pe Planeta Roșie: Marte se pregătește să iasă dintr-o eră glaciară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x