Antena Căutare

FOTO! Senzational: Asa bate Inima Pamantului in decursul unui an!

In timpul liber unii ies cu prietenii la suc, altii joaca tenis sau merg la film, iar cativa realizeaza lucruri cu adevarat extraordinare. In ultima categorie se incadreaza un programator din Michigan care a reusit sa arate cum "bate inima" Pamantului in decursul a 12 luni.

John Nelson, programator, a salvat una cate una imaginile oferite de Nasa pentru proiectul “Blue Marble Next Generation”, care implica realizarea de capturi lunare ale Pamantului. Apoi le-a lipit, creand o imagine animata de exceptie a globului pamantesc. Astfel, Pamantul pare sa pulseze ca o inima.

“Aveam asteptari de la acest proiect. Dar nu ma gandeam ca o sa fiu fascinat de rezultatul final. Intr-o dup-amiaza, era gata”, a spus Nelson pentru MailOnline.

Ideea i-a venit in urma discutiei cu un coleg. Cei doi explorau modalitati de a prezenta continut de la NASA intr-un mod atragator. Odata ce si-a dat seama ca exista imagini ale planetei din fiecare luna a anului, Nelson a inceput sa se joace cu proiectii si sa le lipeasca. "Eram curios daca va iesi in evidenta un model, in functie de sezon”, explica el.

Intr-adevar, rezultatul final arata schimbarile petrecute in flora si fauna, in functie de clima si sezon.

foto: hdwallpapersplus.com

Postarile integrate, noua functie implementata de Facebook... O acrobatie extrema intre doua baloane cu aer cald l-a trimis pe un chinez in Cartea Recordurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x