Căutare Live

Afacere infloritoare in Pitesti: Inmormantare cu plata in avans

O afacere inedita si, e drept, usor morbida, castiga teren la Pitesti. O firma de pompe funebre vinde servicii funerare inainte ca nefericitul eveniment sa se petreaca. In acest fel, familia victimei scapa de stresul alergaturii, dar mai ales de cheltuielii neprevazute.

Suna sinistru, dar e o afacere cu tot mai mult lipici. Iar mecanismul e simplu. “Am o oferta, fac un contract cu clientul respectiv si, cand se intampla, ne suna familia sau copiii si ne ducem cu contractul semnat la ei acasa, cu banii care ni i-a dat in avans”, explica managerul firmei.

Si nu doar ca nu mai scot un ban din buzunar pentru inmormantare, dar primesc si bonusuri. Exista si oferte promotionale, cu ajutor de inmormantare. Nu-i de mirare ca, sesizand “oportunitatatile”, clientii nu s-au lasat asteptati.

Oferte sunt si la alte obiecte funerare. Iar plata se poate face si in rate. De cand cu aceasta ocazie, firma si-a dublat numarul de clienti.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Un australian de 80 de ani a condus 10 kilometri pe contrasens...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri