Căutare Live

"Inmormantarea" in spatiu, posibila pentru 2.000 de dolari

O companie americana face rezervari pentru „inmormantari” in spatiu, la pretul de numai 2.000 de dolari. Elysium Space se ofera sa trimita pe orbita Pamantului cenusa defunctilor. Primul zbor de acest gen va avea loc vara viitoare.

Hepta.ro

Vehiculul spatial ce va avea la bord urne cu cenusa va fi lansat de la baza spatiala Cape Canaveral, din Florida. Acesta va parcurge orbita terestra timp de catva luni, pana la intoarcerea pe Terra.

Compania Elysium Space a fost fondata de Thomas Civeit, fost inginer de software la NASA. Ideea de afaceri a americanului este inedita, dar nu duce lipsa de concurenta. Pentru un pret mult mai mare, de 5.000 de dolari, o alta firma, Celestis, ofera servicii funerare similare.

S-ar putea ca ambele companii sa se bucure de succes, daca ne gandim ca pretul mediu al unei inmormantari, in SUA, este de 6.000 de dolari, conform unor statistici citate de Huffington Post.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri