"Inmormantarea" in spatiu, posibila pentru 2.000 de dolari

O companie americana face rezervari pentru „inmormantari” in spatiu, la pretul de numai 2.000 de dolari. Elysium Space se ofera sa trimita pe orbita Pamantului cenusa defunctilor. Primul zbor de acest gen va avea loc vara viitoare.

Hepta.ro

Vehiculul spatial ce va avea la bord urne cu cenusa va fi lansat de la baza spatiala Cape Canaveral, din Florida. Acesta va parcurge orbita terestra timp de catva luni, pana la intoarcerea pe Terra.

Compania Elysium Space a fost fondata de Thomas Civeit, fost inginer de software la NASA. Ideea de afaceri a americanului este inedita, dar nu duce lipsa de concurenta. Pentru un pret mult mai mare, de 5.000 de dolari, o alta firma, Celestis, ofera servicii funerare similare.

S-ar putea ca ambele companii sa se bucure de succes, daca ne gandim ca pretul mediu al unei inmormantari, in SUA, este de 6.000 de dolari, conform unor statistici citate de Huffington Post.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri