Căutare Live

Insula care i-a apartinut lui John Lennon a fost scoasa la vanzare. Vezi aici cat costa!

Insula Dornish, care i-a apartinut lui John Lennon, a fost scoasa la vanzare pentru 300.000 de euro. Aceasta este situata pe coasta de vest a Irlandei si este locul unde cantaretul si Yoko Ono si-ar fi dorit sa locuiasca la batranete.

Fostul component al trupei The Beatles a cumparat insula in 1967, cu 2.700 de dolari, relateaza Bloomberg. Cu utin timp inainte sa fie ucis in 1980, el planuia sa construiasca pe insula o vila in care sa se retraga la batranete.

Ulterior, Yoko Ono a vandut insula unor fermieri din apropiere, in 1984. Acestia nu mai pot sa creasca animale aici din ratiuni practice, asa ca au decis sa vand insula care are o suprafata echivalenta cu 12 stadioane de fotbal.

Pretul se ridica la 300.000 de euro, dar Dornish nu reuseste sa atraga potentiali cumparatori, chiar daca i-a apartinut candva lui Lennon.

Foto: privateislandsmag.com

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Fenomen spectaculos! Planeta Jupiter a fost lovita de un asteroid urias...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri