Antena Căutare

Intalnire de Cartea Recordurilor: Cel mai inalt om din lume si cea mai scunda femeie de pe Pamant, fata in fata!

Pentru marea intalnire, cea mai mica femeie din lume s-a pregatit intens! Imbracata cochet, cu margele la gat si un zambet de Cartea Recordurilor pe chip, Jyoti a mers la salonul de frumusete inainte sa il intalneasca pe Sultan. In platoul Acces Direct, cel mai inalt barbat de pe Pamant a venit imbracat la patru ace, gata sa o reintalneasca pe Jyoti.

El vine din Turcia, ea din India, el are 251 centimetri, ea doar 63 centimetri! Inainte sa il vada pe Sultan Kosen, cel mai inalt barbat din lume, Jyoti Amge si-a aranjat parul si a fost la machiaj .

Ore mai tarziu, intalnirea de gradul trei a avut loc in platoul Acces Direct. Diferenta de doi metri a fost vizibila si a socat audienta, iar pe Sultan si Jyoti i-a luat pe nepregatite. "Nu pot sa ma uit la el, e prea sus", a reactionat Jyoti la prima vedere a Uriasului Intelept iar Sultan a marturisit ca, de la inaltimea sa, "nu poate sa o vada prea bine".

Odata ce s-au asezat pe canapea, Jyoti si Sultan s-au simtit putin mai confortabil. Sultan Kosen a povestit ca s-au mai intalnit, pe fuga, la un show din Italia dar ocazia de a vorbi pe indelete s-a ivit abia aici, in Romania.

Circumstantele deosebite au inspirat-o pe Jyoti sa ii scrie o mica poezie lui Sultan. Emotionat, "Gulliver in Tara Piticilor" a luat-o in brate pe "Degetica": "Jyoti e sora mea".

Vezi editia integrala Acces Direct pe Antena Play!

GALERIE FOTO! Regina deghizarilor: O australianca a purtat 365 de costumatii diferite, timp de un an!... Cel mai mare ghetar subteran din lume se afla in Romania, la Pestera Scarisoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x