Antena Căutare

Internetul s-a îndrăgostit de cea mai frumoasă femeie pilot din lume! E blondă, e sexy și are un corp amețitor de frumos!

Recent, internetul s-a îndrăgostit iremediabil de cea mai sexy femeie pilot din lume! Pozele sale sunt cu adevărat sexy!

Recent, internetul s-a îndrăgostit iremediabil de cea mai sexy femeie pilot din lume! Pozele sale sunt cu adevărat sexy!

Este blondă, tânără, frumoasă şi a demonstrat că poate manevra o maşinărie de câteva zeci de tone ca oricare bărbat care practică această meserie.

Este vorba despre Maria Pettersson, femeia pilot devenită celebră pe Internet graţie imaginilor inspiraţionale pe care le postează pe contul său de Instagram, potrivit unica.ro.

Fie că este fotografiată în timp ce face yoga pe plajă, surfing sau conduce aeronava Boeing 737NG, Petterson reuşeşte să strângă mii de like-uri cu fiecare fotografie postată pe reţeaua de socializare, fiind considerată cea mai frumoasă femeie pilot din lume.

Un bărbat așteaptă în fața casei de opt ani! Sătenii și oamenii din întreaga lume nu l-au înduplecat să plece! Pe cine a... Cel mai ascuns SECRET AL LUI CEAUȘESCU a ieșit la iveală! Lucrul pe care l-a TRECUT SUB TĂCERE a fost descoperit. Nimeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x