Căutare Live

Intrecere inedita la Straja intre un campion national la schi si un pilot de curse

Intrecere inedita la Straja. Un campion national la schi si un pilot de curse si-au dat intalnire in varf de munte sa vada care dintre ei este mai rapid. Concluzia: la coborare a castigat schiorul iar la urcare masina a fost mai rapida

Au fost doua probe: una de urcare, alta de coborare. Dupa ce si-au facut incalzirea, cei doi concurenti au dat startul competitiei, una in premiera. Masina de curse versus schi. Ambii competitori sunt insa campioni nationali. Punctul de intalnire a fost partia din Straja.

“A fost cam dubioasa coborarea, mai ales ca aveam senzatia ca ma infig in bord. Era foarte abrupt. Daca nu franam mult, nu ma mai opream deloc. Masina a avut anvelope de iarna si a fost dotata cu niste cuie”, a spus Vali Porcisteanu, campion national la raliu

Asta nu l-a ajutat, insa, sa iasa invingator. Laurii i-au revenit schiorului. La proba de coborare, cel putin.

De pe margine, sute de curiosi n-au scapat din ochi competitia. Drept multumire, cei doi campioni le-au facut o demonstratie inedita: o intersectare.

In final, amanadoi au gustat succesul.Fiecare dintre cei doi competitori a castigat cate o proba din concurs. Dar buna dispozitie si distractia au fost impartite in trei parti: celor doi concurenti si publicului.

Numerologia anului 2013: Dragoste, bani dar si razboaie... Isi tine propria inima in maini!!!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri