Antena Căutare

Învaţă să citeşti corect în palmă! Liniile pot da indicii importante despre destinul tău

Se spune că liniile din palma stângă dezvăluie multe detalii importante despre destinul fiecărei persoane. Tu ştii cum trebuie să interpretezi semnele?

Învaţă să citeşti corect în palmă! Liniile pot da indicii importante despre destinul tău
Cititul în palmă e un subiect controversat

Se spune că liniile din palma stângă dezvăluie multe detalii importante despre destinul fiecărei persoane. Tu ştii cum trebuie să interpretezi semnele?

Iata modul corect de "citire" a liniilor din palma:

• Linia vietii

Aceasta porneste dintre degetul mare si aratator, ocoleste Muntele lui Venus si se opreste in regiunea incheieturii mainii. O linie lunga, adancita si neteda indica o stare buna de sanatate si o viata lunga. O linie intrerupta sau ramificata catre baza indica boli si/sau accidente.

• Linia capului

Este linia orizontala mediana a palmei. O linie lunga si adancita indica o minte ascutita si profunda. Daca este orientata intr-o singura directie, indica o imaginatie bogata. Daca este orientata catre sus, indica o minte anosta si obiectiva. Daca linia capului are acelasi punct de pornire ca linia vietii, persoana este calculata si devotata in relatiile cu sexul opus. Daca porneste mult deasupra liniei vietii, linia capului indica o predispozitie catre aroganta si ipocrizie. Daca este traversata de alte linii transversale mici, persoana respectiva are o predispozitie pentru dureri de cap, potrivit secretele.com.

• Linia inimii

Este situata mai sus de linia capului, doar ca este orientata in directia opusa (se intinde de la degetul mic la degetul aratator). O linie lunga, adancita, si neteda indica o fire emotiva, empatica si blanda. Daca se incheie intre degetul mijlociu si aratator, indica bunatate si spirit de sacrificiu. Daca se incheie inspre degetul aratator, indica o sete de putere. Daca se incheie in spatele degetului aratator, indica o consecventa si dedicatie inspre un singur domeniu profesional. Daca se afla aproape de linia vietii si de linia capului, este semn ca latura rationala domina latura sentimentala.

• Liniile fericirii

In jurul incheieturii se observa aproximativ patru linii. Daca acestea sunt bine definite, este semn de fericire, dar dupa mult efort sustinut. Daca ele lipsesc complet, este semn ca nu vei avea parte de bucurii veritabile pe parcursul vietii.

• Braul lui Venus

Arcul dinspre baza degetului mijlociu si degetul inelar poarta denumirea de braul lui Venus. Daca acesta formeaza un cerc inchis, atunci vei avea parte de dezamagiri in dragoste. Daca traseaza un semicerc, e semn ca vei reusi sa traversezi cu usurinta toate dezamagirile traite. Mai multe cercuri circumscrise indica o hipersensibilitate aparte, care tinde sa complice chestiunile de zi cu zi.

Sursa: secretele.com

Caz straniu: Doi frați gemeni, veniți pe lume în ani diferiți. Motivul pentru care micuții nu-și vor serba împreună ziua... Cea mai tânără persoană care a ajuns la Polul Sud: La 16 ani, a îndurat temperaturi de -45 grade Celsius și vânt de apr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x