Antena Căutare

Ioan Burculeț, noi previziuni astrologice uimitoare despre România. "Universul se aliniază. Destinul țării se va împlini în curând"

Despre destinele României ", este postarea în care numerologul Ioan Burculeț vorbește despre aspectele ce stau la baza a ceea ce se întâmplă în țara noastră, dar și cum arată viitorul țării noastre din punct de vedere astrologic. 

Despre destinele României ", este postarea în care numerologul Ioan Burculeț vorbește despre aspectele ce stau la baza a ceea ce se întâmplă în țara noastră, dar și cum arată viitorul țării noastre din punct de vedere astrologic.

Redăm mai jos textul postat de astrologul Burculeț pe blogul personal:

"Despre români și România din punct de vedere astrologic se pot scrie multe. Să nu uităm că națiunea este fundamentată pe un aer uranian, pentru că țară noastră este Vărsător și Ascendentul ei în constelația Rac. Tocmai din acest punct de vedere, Luna este cel mai important simbol din astrograma României.

Astrograma României, încărcată de nume mari în lume

Se disting practic două curente de opinii diferite și am să îl subliniez pentru început pe cel care ne caracterizează că națiune și este în avantajul nostru că și identitate pur românească. Nu întâmplător marile nume ale sanvantilor, inventatorilor, medicilor, scriitorilor și stilul lor cu totul și totul aparte, duhovnicii și exemplele pot continua la nesfârșit. Faptul că Henri Coandă a fost inventatorul motorului cu reacție care a revoluționat industria aeronautică, Aurel Vlaicu a fost pasionat de zbor, sunt “consecințe” uraniene. Scritorii, un alt exemplu concludent care nuanțează și confirmă astrogramă României, în cazul lui Mihai Eminescu și nu numai, au avut cu totul și cu totul o altă viziune, acestea sunt doar câteva dintre influențele plantei Uranus.

Să nu uităm interesul pentru tehnologie din zilele noastre, faptul că exportăm inteligență și că țara noastră a contribuit la dezvoltarea IT-ului în lume este calitatea recunoscută în plan internațional al romanului. Savanții și medici de renume care și ei la rândul lor au contribuit la dezvoltarea științei și cercetării din România nu este coincidență.

Universul a focusat acest destin pentru România vizibil în harta astrologică

Și totuși, pe de altă parte la polul opus, întâlnim personalitatea romanului nostalgic după timpurile apuse, inconstanță, tendința de a părăși țară la studii sau la muncă și de a fi deseori cu un pas înainte și zece înapoi în decizii, este aspectul caracteristic constelației Rac și efectele vizibile prin influență celei mai importante planete, Luna! Ea este guvernatorul țării noastre și de aici complicațiile deseori și instabilitățile, superstițiile, dragostea pentru tradiții, să nu uităm faptul că suntem o națiune care își iubește tradițiile, renunta cu greu la ele, însă de cele mai multe ori de aici au escaladat și marile conflicte, judecați și divergente în opinii, de parcă cum spunea un scriitor: “românii parcă ar fi un popor de lunateci. Niciodată va ști nimeni în ce direcție vor evolua lucrurile și aspectele.”

Nu întâmplător societatea zilelor noastre de-a lungul timpului s-a confruntat cu divergente în opinii, așteptare și non acțiune, faptul că fiecare se poate exprimă și își da cu părerea fără să facă mai nimic în schimb, de unde și zicala: “Pară mălăiață în gură lui nătăfleață!” Casă, familia, glia, avuția și zbaterea pentru tot ceea ce înseamnă acumulare de bunuri sau conturile în zilele noastre trebuiesc să fie pline, că și grijă de fiecare zi este o altă nuanță ce caracterizează națiunea română.

Involuție, destinul astrologic al românilor

Vrem nu vrem, deseori parcă ne regăsim în involuție, nostalgia după vremurile apuse, superstițiile ne pot direcționa către pierderea identității la nivel de personalitate și dacă ar trebui să folosesc un exemplu elocvent, nu degeaba există zicala romanului: “Una spune și altă face!” sau și mai evident: “Zii că el și fă că ține!”, care poate evidenția în anumite circumstanțe nepăsarea", scrie Ioan Burculeț pe blogul său.

Cel mai inedit brad de crăciun este realizat de un cântăreț celebru! A folosit lucrurile fostei iubite pentru a-l decora... Imagini înfricoșătoare! NASA ne arată dovada că Antarctica este aproape de dezastru. Viteza accelerată de topire în Anta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x