Antena Căutare

Ion Țiriac, cea mai mare avere a unui fost sportiv. Câte ore muncește pe zi, la 80 de ani

Ion Țiriac, în topul celor mai bogați oameni din lume. Ce avere are și câte ore muncește. Află din articolul a1.ro, la cât a ajuns averea deținută de cunoscutul sportiv și om de afaceri, Ion Țiriac, avere ce îl plasează în Top Forbes al celor mai bogați oameni din lume

Ion Țiriac, cea mai mare avere a unui fost sportiv. Câte ore muncește pe zi, la 80 de ani Galerie
Tiriac | sport.ro

Ion Țiriac, în topul celor mai bogați oameni din lume. Ce avere are și câte ore muncește. Află din articolul a1.ro, la cât a ajuns averea deținută de cunoscutul sportiv și om de afaceri, Ion Țiriac, avere ce îl plasează în Top Forbes al celor mai bogați oameni din lume.

Ion Țiriac este născut pe 9 mai 1939 și împlinește astăzi vârsta de 80 de ani. În topul creat de americanii de la Forbes, Ion Țiriac a ajuns printre cei mai bogați oameni din lume. Fostul mare tenisman are acum o avere impresionantă, ocupând locul 1.818 la nivel mondial. El a urcat 49 de poziții mai sus față de anul precedent.

Ce avere are Ion Țiriac

Țiriac are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, fiind astfel cel mai bogat om din România. Primele trei locuri în topul întocmit de Forbes sunt ocupate de Jeff Beszos (131 miliarde de dolari), Bill Gates (96,5 miliarde de dolari) și de Warren Buffett (82,5 miliarde de dolari). Ion Țiriac a ajuns lider în topul celor mai bogați sportivi la nivel global, având o evere peste cea a lui Michael Jordan sau Tiger Woods.

Ion Țiriac, cea mai mare avere a unui fost sportiv. Câte ore muncește pe zi, la 80 de ani

Este primul miliardar din ţară şi cel mai avut sportiv din lume. Averea lui Ion Ţiriac este exact dublă faţă de cea a lui Michael Jordan. „Nu a făcut niciodată mai mult decât câteva milioane de dolari ca sportiv, dar în doar câţiva ani de afaceri a acumulat peste 100 de milioane de dolari. În 2000, averea sa era estimată la 500 de milioane de dolari, în 2005 la 900 de milioane, în 2007 la un miliard de dolari. În 2013, Ion a fost inclus în International Tennis Hall of Fame. “, arată celebritynetworth.com.

Cât muncește Ion Țiriac la vârsta de 80 de ani

Toate aceste rezultate nu vin peste noapte și a fost nevoie de multă muncă pentru a ajunge aici. Ion Țiriac, în vârstă de 80 de ani, susține că muncește în prezent aproximativ 20 de ore pe zi. Omul de afaceri se trezește de la 05:30 și lucrează până la 01:00 - 02:00 noaptea.

Sportivul Ion Țiriac

În tenis, Ion Țiriac s-a remarcat în jocul la dublu alături de Ilie Năstase. Ce doi au câștigat turneul de la Roland Garros în 1970. Ion Țiriac și Ilie Năstase au mai câștigat și alte turnee de tenis: Foro Italico, Open Philadelphia Indoor (1970), Monte Carlo Open, Open Suedia, Italian Open și Canadian Open (1972), Arymehr Cup (1977). Țiriac a făcut parte și din echipa de Cupă Davis a României, tot alături de Ilie Năstase, disputând trei finale, cu SUA, în 1969, 1970 și 1972. După retragere, Ion Țiriac a fost antrenor de tenis pentru: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Mary Joe Fernández, Goran Ivanišević and Marat Safin. Ion Țiriac a fost managerul lui Boris Becker, tenismen german de clasă mondială, timp de aproape 10 ani.

Omul de afaceri Ion Țiriac

Ion Țiriac a devenit singurul român din topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume. Ion Țiriac are afaceri în imobiliare, transport aerian și benzinării. Țiriac deține o parte din asiguratorul Allianz-Țiriac, unul dintre cei mai mari din România, dar și mai mulți dealeri auto pentru mai multe mărci de prestigiu, prin Țiriac Auto. Omul de afaceri are în proprietate și compania aeriană Țiriac Air, cu o flotă de avioane și elicoptere de lux .

Sursă foto: sport.ro

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, profeție despre cutremurul mare ce se apropie! Când se va întâmpla... Așa arată un amărât care își dă seama că a cheltuit aproape 4.000 de euro într-un club de striptease: „Se vede momentul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x