Antena Căutare

Irakieni ascunşi într-un microbuz la Calafat

Mai mulți irakieni care doreau să intre ilegal în România au fost surprinși ascunși într-un microbuz la Calafat de către Polițiștii de Frontieră.

Mai mulți irakieni care doreau să intre ilegal în România au fost surprinși ascunși într-un microbuz la Calafat de către Polițiștii de Frontieră.

Microbuzul era înmatriculat cu numere de Turcia și era condus de către un turc, care era însoțit de către un șofer de rezervă de aceeași origine. Microbuzul transporta echipamente pentru scufundări acvatice din Turcia, cu destinaţia Franţa.

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, descoperind astfel, în compartimentul marfă, nouă persoane de sex masculin. În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că toate persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani. Acestea au declarat că au recurs la această metodă deoarece intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei”, a declarat un comunicat al Poliției de Frontieră.

Șoferi turci au declarat că nu știau de existența persoanelor ascunse în compartimentul de marfă.

Unul dintre cei mai vechi vatmani din Arad s-a sinucis... Cutremurător. Strigătul de disperare al Mădălinei Manole înainte de a se sinucide: „Vinde tot, vinde casă... Cum să înch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x