Antena Căutare

IREAL! A intrat într-un restaurant și a vorbit la telefon având un cuțit înfipt în spate

Un bărbat din Statele Unite i-a șocat pe clienții unui restaurant în momentul în care a intrat în local având un cuțit înfipt în spate. Plin de sânge, americanul a continuat să meargă o bună bucată de timp după ce a fost atacat, până a decis să meargă într-un fast-food.

Un bărbat din Statele Unite i-a șocat pe clienții unui restaurant în momentul în care a intrat în local având un cuțit înfipt în spate.

Plin de sânge, americanul a continuat să meargă o bună bucată de timp după ce a fost atacat, până a decis să meargă într-un fast-food.

”Bărbatul a intrat și stătea în picioare cu un cuțit în spate, era un cuțit de bucătărie”, a declarat un martor, conform Huffington Post.

Alți trecători care au asistat la evenimentul șocant din New York au povstit că victima a și vorbit la telefon după ce a fost înjunghiată, luându-și rămas bun de la cei dragi.

Se pare că americanul în vârstă de 50 de ani fusese implicat într-o dispută cu alți doi bărbați, care încă nu au fost prinși de oamenii legii. Acum, victima se află în stare gravă, la spital.

Taurii pot găsi noi surse de venit: Horoscopul de joi, prezentat de Camelia Pătrășcanu... Primul restaurant din România în care vor lucra numai angajaţi care suferă de sindromul Down se deschide la Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x