Antena Căutare

Isi impart hrana cu tigrii! Cativa calugari din Thailanda au grija de animale, fara a deveni parte din meniu

Calugarii budisti thailandezi, care fac parte din "Templul Tigrului", traiesc alaturi de animale din 1999, atunci cand au adoptat un pui de tigru. El fusese dus acolo de satenii din zona

A imparti masa cu un tigru nu este ceva deplasat pentru cativa calugari din Thailanda, mai ales ca sunt inconjurati de aproximativ 100 de exemplare. Budistii numiti Theravada traiesc intr-un templu izolat din padure, in provincia Kanchanaburi, aproape de granita cu statul Myanmar. Tigrii ar apartine rasei indochineze, insa nu se stie cu siguranta, caci nu au fost facute analize de ADN.

Mai mult, calugarii cred ca aceste animale sunt reincarnarea unor fosti budisti care au incetat din viata. In salbaticie, sunt pradatori de temut. Acolo, insa, tigrii sunt blanzi, interactionand inclusiv cu turistii care vin sa viziteze locul.

Specialistii din domeniu spun ca tigrii nu au de castigat de pe urma insotirii lor cu oamenii. Ei sustin ca tigrii sunt imprevizibili si pot ucide un om pe loc. In plus, calugarii de acolo sunt acuzati ca pot strica rasa respectiva, caci au fost vazuti facand schimb de animale cu un fermier din Laos.

Asa se fac capodoperele! Cea mai tare scena de film indian!... Curiosul caz al bicicletei din copac, din Vashon Island. Cat este legenda si cat este adevar?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x