Antena Căutare

ISIS a revendicat atacul sângeros din Nisa. Au fost trimise mai multe mesaje pe rețelele sociale

Simpatizanţii grupării ISIS sărbătoresc atacul din Franţa trimiţând mesaje cu hashtag-ul #Nice_Attack, potrivit dailymail.co.uk.

Simpatizanţii grupării ISIS sărbătoresc atacul din Franţa trimiţând mesaje cu hashtag-ul #Nice_Attack, potrivit dailymail.co.uk.

Atacul care a avut loc noaptea trecută în Nisa a lăsat în urmă o mare de sânge şi zeci de familii îndoliate după ce un camion a intrat în plin în mulţimea care sărbătorea Ziua Franţei.

Revista săptămânală Paris March spune că ISIS şi-a asumat responsabilitatea pentru masacru, însă nu există nicio confirmare oficială, scrie realitatea.net. În ciuda acestui lucru, canalele simpatizanţilor ISIS de pe Telegram, aplicaţia care permite schimbarea securizată a mesajelor, au fost inundate de imagini care sărbătoresc atacul.

Pentru siguranţa francezilor, poliţia a închis oraşul şi a sfătuit rezidenţii să rămână în casele lor. Cel puțin zece copii au fost ucişi în atacul de la Nisa. Primarul localității, Christian Estrosi, a declarat că “aproximativ zece copii” se numără printre cei 84 de oameni care au fost ucişi joi seara la Nisa, relatează BFMTV.

Suspectul ucis la Nisa era cunoscut forţelor de ordine pentru infracţiuni mici, nu era sub observaţie pentru terorism Suspectul ucis după atacul de la Nisa era cunoscut forţelor de ordine pentru infracţiuni mici înainte de masacru şi nu era suspect de terorism, relatează Le Parisien.

Născut în Franţa, în 1985, bărbatul nu era urmărit de serviciile de securitate sub suspiciune de extremism. Cartea sa de identitate a fost găsită în camion. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul este de origine tunisiană.

Barbie de România a picat BACUL, dar și-a reluat vechile NĂRAVURI. Le-a arătat tuturor noul tatuaj de pe...... Moment istoric! NASA a publicat prima imagine color cu planeta Jupiter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x