Căutare Live

Italiencele - femeile cele mai nefericite din Europa!

Un sondaj efectuat in randul a zeci de mii de femei in Europa a relevat faptul ca italiencele se declara cele mai nefericite de pe tot continentul!

Astfel 76% dintre femeile din Italia chestionate s-au declarat nemultumite cu ceea ce au in viata proprie - cel mai ridicat procent, de departe, in Europa.

46% dintre italiencele intervievate s-au declarat ingrijorate de criza financiara, pentru ca aceasta le face sa nu mai aiba putere de cumparare atat de ridicata.

Mai mult, una din doua italience care au luat parte la studiu au declarat ca nu s-ar fi maritat daca ar fi stiut cum va ajunge viata lor, iar doua din trei ca viata lor era mai buna fara copii.

Anul trecut peste un milion de italience au defilat pe strazile tarii pentru a protesta impotriva premierului Silvio Berlusconi, dupa ce acesta declarase ca "femeile din Italia ar trebui sa arata sexy, sa se marite cu barbati bogati si sa stea acasa alaturi de copii".

Foto: telegraph.co.uk

Un iesean si-ar putea pierde barbatia pentru ca l-a muscat calul de organul genital... VIDEO! O doctorita braziliana a pus ace infectate cu HIV pe gard, pentru a se apara de hoti...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri