Îți amintești de „micul Hercule”, băiatul plin de mușchi care făcea sute de flotări? Cum arată azi Richard Sandrak

Richard Sandrak, băiatul din Ucraina cunoscut în lumea întreagă drept „micul Hercule”, are azi 29 de ani și fanii au fost uimiți când au descoperit cum arată acesta acum.

„Micul Hercule” e azi un tânăr în vârstă de 29 de ani, care arată complet diferit

instagram

Pe vremea când avea doar 8 ani, oameni din întreaga lume au fost impresionați de modul în care arată Richard Sandrak din Ucraina. Fiindcă avea corpul acoperit de mușchi bine definiți, acestat a fost poreclit „micul Hercule” și „cel mai puternic băiat din lume”.

Timpul a trecut și copilul a devenit între timp un bărbat în vârstă de 29 de ani. Azi, ucraineanul arată complet diferit.

Cum arată azi băiatul pe care lumea îl știa drept „micul Hercule

Era prin anul 2000 atunci când în publicațiile din întreaga lume era prezentată povestea incredibilă a lui Richard Sandrak, un copil cunoscut drept „micul Hercule”. Corpul acoperit de mușchi al micuțului i-a făcut pe mulți să îl considere ca fiind „cel mai puternic băiat din lume”.

Născut în 1992, în Ucraina, părinții au decis când acesta avea în jur de doi ani să se mute în Pennsylvania (Statele Unite ale Americii). Încă de atunci părinții lui făceau tot ce le stătea în putință ca cel mic să capete tot mai multă forță și flexibilitate. Apoi, în dorința de a-l face celebru, aceștia s-au mutat în statul american California. Pe măsură ce mușchii lui Richard Sandrak s-au mărit, și faima acestuia a crescut, dar la fel și îngrijorarea medicilor. Unii au fost de părere că „micul Hercule” nu avea cum să arate așa decât dacă lua steroizi sau suplimente cu testosteron, lucru negat în mod ferm de către părinții acestuia. Potrivit declarațiilor de la momentul respectiv, copilul cunoscut ca fiind „cel mai puternic băiat din lume” avea mușchi pe tot corpul datorită unui antrenament zilnic de 6-7 ore.

La un moment dat însă, tatăl băiatului a încercat să se lanseze în domeniul suplimentelor alimentare dedicate sportivilor și celor care practică fitness, lucru ce a ridicat un serios semn de întrebare.

În scurt timp, antrenorul băiatului a refuzat să îl mai antreneze pe cel mic și mulți au presupus că acesta ar ales asta fiindcă băiatul era supus unui stil de viață deloc potrivit și sănătos pentru vârsta lui. Într-o zi, poliția a venit să îl aresteze pe tatăl băiatului pentru violență domestică și a fost trimis la închisoare.

Timpul a trecut și, când a devenit adolescent, „micul Hercule” a fost surprins având un fizic mai puțin lucrat la sală, semn că a renunțat la antrenamentele istovitoare din vremea copilăriei. A devenit apoi cascador la un celebru studio de producție de la Hollywood. Azi, la vârsta de 29 de ani, „micul Hercule” arată ca un tânăr normal. Deși are o condiție fizică bună, Richard Sandrak nu se mai face remarcat cu o masa musculară ieșită din comun, arată cei de la nickiswift.com.

Deși copilăria sa a fost marcată de antrenamente istovitoare și de zile cu sute de abdomen și flotări, ucraineanul susține că nu îi este rușine cu trecutul său, ba dimpotrivă. În plus, acesta a dezvăluit că își iubește părinții, dar pe moment nu mai simte că ridicatul greutăților este ceea ce îl motivează în viață.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole
Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri