Antena Căutare

Iti taie respiratia! Cum se vede lumea din varful celei mai inainte cladiri de pe Terra

Un fotograf indraznet a reusit sa surprinda, intr-o panorama virtuala, intregul oras Dubai, de la o inaltime de 828 de metri. El s-a urcat in varful celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa.

Spectaculoasa panorama virtuala a fost realizata de Gerald Donovan. El a "lipit" aproape 70 de fotografii individuale, pentru a-i permite utilizatorului sa schimbe privelistea folosindu-se de mouse.

Intreaga panorama are 2,5 gigapixeli, iar imaginea poate fi marita sau micsorata. Ea cuprinde cele mai importante cladiri din Dubai, printre care hotelul Burj Al Arab, cel mai mare mall din lume, Dubai Mall, dar si insula in forma de palmier.

Intra AICI si vezi cea mai spectaculoasa panorama!

Fotografia panoramica a fost lansata cu ocazia celebrarii celei de a doua editii a concursului de fotografie Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Photography Award (HIPA), care va avea loc in luna martie, in Dubai.

Neatza cu Razvan si Dani: Oracolul si jurnalul, colectii de amintiri din epoci apuse... VIDEO: Printul Charles si Camilla au dat masina regala pe transportul subteran! Au fost vazuti in metroul londonez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x