Antena Căutare

Iubirea nu are limite! Un bărbat care s-a născut fără coapse și-a găsit dragostea vieții sale

Nathan Hrdlicka s-a născut fără coapse și fără femur. Acest lucru nu l-a împiedicat să aibă o viață ca normală, ca toți oamenii.

Nathan Hrdlicka s-a născut fără coapse și fără femur. Acest lucru nu l-a împiedicat să aibă o viață ca normală, ca toți oamenii.

Este unul din cei 25 de oameni din lume care au această afecțiune și singurul dintre ei care poate merge. Bărbatul originar din Mexic s-a născut cu deficiență focală proximală femurală de tip D.

Stewart l-a cunoscut pe actualul său iubit pe Facebook și de atunci sunt nedespărțiți. La început a fost reticentă și a nu a știut dacă relația va funcționa ținând cont de diferența de înălțime dintre ei. Cu timpul, cei doi au învățat că nimic nu contează în afara iubirii lor și se simt norocoși că s-au găsit unul pe celălalt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: Independent

Galerie foto de senzaţie. Vila lui Pablo Escobar, transformată într-un hotel de lux. Cât costă o noapte în fosta locuinţ... Galerie foto pentru nostalgici. Produse de îngrijire din anii '90 pe care sigur le-ai folosit şi tu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x