Antena Căutare

Iubitul Elenei Băsescu, prima poză cu micuța Anastasia, fiica lui, în braţe. Tânărul tătic, de numai 25 de ani, e topit după fetiță

Elena Băsescu a născut o fetiţă, Anastasia, luni, pe 4 iunie. Fostul președinte nu a mai avut răbdare și a pozat fetița, ba chiar a luat-o în brațe, încă din prima zi de viață.  Însă toată lumea a așteptat o fotografie cu tatăl micuței și cu bebelușul,  care deocamdată poartă numele de Băsescu.

Elena Băsescu a născut o fetiţă, Anastasia, luni, pe 4 iunie. Fostul președinte nu a mai avut răbdare și a pozat fetița, ba chiar a luat-o în brațe, încă din prima zi de viață. Însă toată lumea a așteptat o fotografie cu tatăl micuței și cu bebelușul, care deocamdată poartă numele de Băsescu.

Cătălin Tomata a postat pe pagina lui de Facebook o imagine în care-și ține fetița în brațe, iar prietenii i-au dat sute de Like-uri și i-au transmis felicitări. Tinerelul care i-a furat inima Elenei Băsescu are doar 25 de ani, în timp ce Elena - 37 de primăveri!

Cu toate astea, diferența de vârstă chiar nu a contat pentru cei doi părinți care și-au dorit enorm copilașul.

Anastasia (nume care înseamnă înviere din moarte, fiind unul purtat de o sfântă, dar și de prințese), s-a născut la ora 7:52 şi la naştere a avut 3,7 kg şi 53 de cm. Acum trei luni, Elena Băsescu a postat un mesaj în care spunea că "vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire" - este însărcinată.

"Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu", a scris atunci fiica cea mică a fostului preşedinte.

Elena Băsescu are doi copii - Sofia Anais (4 ani) şi Traian Jr. (2 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie.

INEDIT. Foști iubiți din liceu s-au căsătorit după o promisiune de mai multe decenii... O femeie a decis să meargă la biserică, dar pe drum i s-a întâmplat o minune dumnezeiască!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x