Antena Căutare

Jaf ca in filme: a fost obligata sa sparga o banca, cu centura de explozibil la brau

Scenaristii de la Hollywood le dau idei spargatorilor de banci din America. Doi indivizi au legat o centura cu explozibili la braul unei directoare de banca si au trimis-o sa jefuiasca institutia pentru ei.

Femeia a fost atacata de cei doi indivizi miercuri, imediat dupa ce a plecat spre serviciu. Barbatii au imobilizat-o, i-au legat o bomba de corp si au trimis-o la serviciu.

In vreme ce hotii asteptau langa sediul bancii, directoarea institutiei a pasit inauntru si le-a spus colegilor ce se intampla. Acestia au umplut un sac cu bani, pe care femeia l-a aruncat apoi in spatele bancii.

Hotii au luat banii si au disparut la volanul unui automobil kia.

Imediat, la fata locului au ajuns echipajele anti-tero care au inlaturat dispozitivul exploziv de pe corpul femeii si l-au detonat in siguranta prin intermediul unui robot specializat. Intre timp, autoritatile au realizat portretele robot ale hotilor si au pornit pe urmele acestora.

sursa foto: washingtonpost.com

Masina lui Fred Flintstone pe doua roti = FLIZ, bicicleta fara pedale sau sa!... Un roman a devenit om de baza la NASA. El directioneaza operatiunile robotilor pe Marte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x