Antena Căutare

Jessica Alves, fostul “bărbat Ken”, într-o ipostază provocatoare, cu bustul la vedere. Cum arată acum, după zeci de intervenții

Jessica Alves, cunoscută drept fostul “bărbat Ken”, a pozat într-o ipostază provocatoare, atrăgând atenția fanilor săi de Instagram.

jessica alves intr-o rochie roz Galerie
Jessica Alves, cunoscută drept fostul “bărbat Ken”, a pozat într-o ipostază provocatoare, atrăgând atenția fanilor săi de Instagram. | Profimedia

Femeia, în vârstă de 38 de ani, a trecut prin numeroase transformări incredibile în ultimii ani, având un fizic complet diferit acum. Personalitatea TV care a devenit faimoasă pentru operațiile estetice pe care le-a făcut a pozat acum fără sutien, fiind extrem de mândră de silueta ei, după ce a slăbit.

În noile fotografii, Jessica apare acoperindu-și bustul cu mâinile, purtând o pereche de pantaloni albi și multe bijuterii aurii care îi pun în evidență talia de viespe. Colierul purtat la gât atrage și mai mult atenția asupra bustului ei impresionant.

Jessica Alves a pozat topless, spre surprinderea fanilor

Celebrul model a pozat și într-o rochie albă, vaporoasă, care a făcut-o foarte senzuală și feminină. În aceeași ședință foto, Jessica a purtat o rochie roz, transprentă, care i-a dezvăluit coapsele. La această ținută, ea a asortat o pereche de sandale roz.

Această nouă ședință foto cu Jessica apare la scurt timp după ce modelul a fost presată de fani să posteze poze nud cu ea pe contul său de Only Fans.

Citește și: Fostul bărbat Ken și-a arătat noua siluetă după ce a slăbit. Jessica Alves a probat numai ținute mulate

Într-un interviu exclusiv pentru Daily Mail, Jessica a declarat:

“Da, m-am simțit presată, femeile și bărbații erau curioși să vadă cum arat acum fără haine. Nu sunt pudică, nici timidă și mi-am pierdut deja prea mulți ani din viață fiind nefericită. Este timpul să îmi explor feminitatea și senzualitatea atât timp cât pot să o fac”, a povestit Jessica.

Jessica a ales să se dezbrace complet pentru fanii ei pentru a-și valida imaginea ei ca femeie și pentru a demonstra că fiecare operație estetică pe care a făcut-o a meritat toți banii, de vreme ce are acum un fizic fără cusur.

Jessica și-a făcut operația de schimbare de sex la începutul anului 2021, după ce în 2020 a declarat că este trans-sexual. În august, blondina a declarat că și-a pierdut virginitatea după ce s-a transformat în femeie și că a avut parte de o experiență inconfortabilă. După această transformare, Jessica a recunoscut că și-a găsit fericirea.

Cum arăta Jessica Alves înainte de transformare

Inițial, femeia a fost un bărbat numit Rodrigo, care a decis într-o bună zi că își dorește să semene cât mai mult cu Ken, partenerul celebrei păpușe Barbie. Ca să își vadă visul devenit realitate, omul din Brazilia a suferit mai bine de 70 de intervenții și s-a supus unor proceduri dificile, totul pentru a ajunge la fizicul dorit.

Citește și: Jessica Alves, fostul bărbat Ken, într-o lenjerie din dantelă. Cum arată trupul său care a trecut prin numeroase transformări

Deși mulți l-au considerat „nebun”, se pare că dorința sa de-a arăta precum bărbatul Ken s-a născut dintr-o traumă suferită în copilărie, atunci când copiii din jur râdeau de Rodrigo pentru faptul că are nasul mare, niște kilograme în plus sau pieptul precum cel al unei fete. Victimă a fenomenului de bullying, brazilianul și-a propus să transforme coșmarul din trecut într-un vis frumos al prezentului, devenind astfel bărbatul Ken.

Manda Epton a născut gemene la 50 de ani, după 11 ani de încercări de fertilizare in vitro și aproape 48.000 de euro che... Francisca Susano, femeia despre care se spune că e cea mai în vârstă persoană din lume, a decedat. Ea avea 124 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x